Shopping Cart Pixel
Alterna Bamboo Color Hold + Post-Color Lock Treatment Conditioner Na Een Kleurbehandeling 1000ml
10%
Alterna Bamboo Color Hold + Post-Color Lock Treatment Conditioner Na Een Kleurbehandeling 1000ml
Alterna

ARTIKELNR.

873509017257

Alterna Bamboo Color Hold + Post-Color Lock Treatment Conditioner Na Een Kleurbehandeling 1000ml

Alterna Bamboo Color Hold + Post-Color Lock Treatment.
Deze behandeling, die bedoeld is voor professioneel gebruik, wordt onmiddelijk na een kleurbehandeling op het haar aangebracht. De Cuticle-Seal-technologie sluit de pas aangebrachte kleur in, waarbij de haarschacht weer wordt afgedicht zodat de vervalende oxidatie die tijdens de eerste kritieke 72 uur na de kleurbehandeling plaatsvindt, wordt voorkomen (gedurende die periode blijft het haarvlies overeind staan zodat de kleur kan ontsnappen). Het haar houdt de kleur langer vast en de intensiteit, levendigheid en gezonde glans blijven behouden. Veilig te gebruiken met alle haarkleumerken.
Gebruik: Het haar na de kleurbehandeling spoelen tot het water schoon blijft. Geen shampoo gebruiken. Breng een flinke hoeveelheid van het product aan op het haar en de hoofdhuid en masseer het met cirkelvormige bewegingen grondig in, van de wortels tot aan de punten. Één to drie minuten laten intrekken en goed uitspoelen. Dankzij dit product zijn shampoo en crèmespoeling overbodig. Bij uiterst droog of beschadigd haar kan men eventueel na de behandleing een crèmespoeling of masker aanbrengen. Maak het haar handdoekdroog en vervolg de kleurbehandleing. Klanten worden aangeraden het haar niet te wassen gedurende 72 uur na de behandeling.
Lees meer
Voorraad

Normale prijs: € 77,45

Onze prijs: 69,70

  • Snelle levering en vanaf €40,- geen verzendkosten

  • Professionele klantenservice

  • Veilig shoppen

  • Breed assortiment

  • Voor 17:00 besteld volgende dag in huis

Merk informatie:

Alterna is sinds 1997 een pionier in luxe haarverzorging met de nieuwste technologieën en natuurlijke hoofdingrediënten –waaronder Enzymentherapy. Deze zorgt voor een effectievere opname van de essentiële ingrediënten voor superieure keratine productie. Color Hold beschermt het haar tegen kleurvervaging. Kaviaar, Seasilk, hennep, bamboe en Kendi Oil zijn slechts enkele van de innovatieve ingrediënten die Alterna in zijn formules geeft in combinatie met deze technologie en is terug te vinden in de series Caviar Anti-Aging, Bamboo, Caviar Clinical en The Science of 10.

ACLTERNA PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Alterna producten. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

Lees meer
Reviews overzicht:
Klanten kochten ook:
Alterna Bamboo Color Hold + Rehab Deep Hydration Masque Masker Gekleurd Haar 150ml
Alterna Bamboo Color Hold + Rehab Deep Hydration Masque Masker Gekleurd Haar 150ml
€ 29,00 26,10
Alterna Bamboo Color Hold + Fade-Proof Fluide  Gekleurd Haar 75ml
Alterna Bamboo Color Hold + Fade-Proof Fluide Gekleurd Haar 75ml
€ 29,00 26,10
Alterna Bamboo Color Hold + Vibrant Color Conditioner  Gekleurd Haar 250ml
Alterna Bamboo Color Hold + Vibrant Color Conditioner Gekleurd Haar 250ml
€ 20,50 18,45