Shopping Cart Pixel
Bailleul Biorga Cystiphane Tabletten Haaruitval 120Tabl
10%
Bailleul Biorga Cystiphane Tabletten Haaruitval 120Tabl
Bailleul Biorga

ARTIKELNR.

3660398501021

Bailleul Biorga Cystiphane Tabletten Haaruitval 120Tabl

Cystiphane is een voedingssupplement dat L-Cystine, Vitamine B6, Arginine en Zink samenbrengt. L-Cystine is een zwavelhoudend aminozuur en is één van de essentiële bestanddelen van de haren (18%) en de nagels (14%). L-Cystine draagt bij tot de synthese van keratine van het haar en de nagels. Het versnelt de voortplanting van de keratinecellen en beinvloedt de groei van haar en nagels positief. Vitamine B6 is onmisbaar bij het gebruik van L-Cystine. Arginine is een aminozuur dat in hoge concentratie aanwezig is in de actieve haarfollikels. Het heeft een aanvullende werking met L-Cystine. Zink is eveneens noodzakelijk bij de vorming van keratine. Daarenboven heeft het een negatieve werking op het enzym wat verantwoordelijk is voor de haaruitval. Cystine B6 Bailleul Zinc stimuleert zo de groei van het haar en de nagels, zowel bij de man als bij de vrouw. Gebruik 4 tabletten per dag tijdens de maaltijd gedurende een periode van 2 tot 3 maanden.
Lees meer
Bailleul Biorga Cystiphane Tabletten Haaruitval 120Tabl
Voorraad

Normale prijs: € 25,50

Onze prijs: 22,95

  • Snelle levering en vanaf €40,- geen verzendkosten

  • Professionele klantenservice

  • Veilig shoppen

  • Breed assortiment

  • Voor 17:00 besteld volgende dag in huis

Merk informatie:

Mannen hebben vaker last van haaruitval maar het komt ook zeker bij vrouwen voor. Het is vaak frustrerend, maar er zijn verschillende oorzaken. Haren worden voortdurend vernieuwd en het is normaal dat er elke dag een aantal uitvallen, vooral in de lente en de herfst. Het is ook normaal dat ons haar met de leeftijd uitdunt, want geleidelijk aan worden de nieuwe haren dunner dan de vorige. Als er meer dan een honderdtal haren per dag uitvallen, is er echter iets meer aan de hand. Op lange termijn wordt de haardos dunner of wordt de getroffen persoon kaal, wat onaangename esthetische gevolgen heeft.

Haaruitval behandelen

Het is belangrijk om bij haaruitval zo snel mogelijk in te grijpen om kaalheid te voorkomen. Een behandelingen is doorgaans doeltreffender als de haren nog niet volledig verdwenen zijn. Raadpleeg uw dermatoloog dus onmiddellijk wanneer u vaststelt dat uw haren aan het uitdunnen zijn. Ook dermatologische verzorgingsproducten en voedingssupplementen kunnen haaruitval bestrijden, al dan niet in combinatie met een medische behandeling: praat erover met uw apotheker.

BAILLEULE BIORGA PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Bailleul Biorga producten. Of u nu op zoek bent naar een luxe shampoo of haarolie, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

Lees meer
Reviews overzicht:
Klanten kochten ook: