Veel gestelde vragen

1. Wat zijn de verzendkosten bij HBB24.com?
Bestellingen naar Nederland en/of België:

Voor bestellingen tot €50 betaalt u €5,95 verzendkosten.
Voor bestellingen vanaf €50 betaalt u geen verzendkosten.

Als u meerdere bestellingen op hetzelfde moment plaatst is het helaas niet mogelijk om de verzendkosten hiervan samen te voegen.

2. Welke betaalmethoden zijn er beschikbaar?
IDEAL:
Nadat u deze optie heeft geselecteerd wordt u doorgestuurd naar de site van onze betalingsverwerker waar u de betaling kunt uitvoeren.

Bancontact / Mister Cash (België):
Nadat u deze optie heeft geselecteerd wordt u doorgestuurd naar de site van onze betalingsverwerker waar u de betaling kunt uitvoeren.

Creditcard:
Nadat u deze optie heeft geselecteerd wordt u doorgestuurd naar de site van onze betalingsverwerker waar u de betaling kunt uitvoeren.

Overschrijving na afronding van de bestelling:
Na afronding van uw bestelling ontvangt u een bestelbevestiging per e-mail waarin u onze bankgegevens kunt vinden. U maakt het totaalbedrag van uw bestelling over op onze bankrekening met vermelding van uw ordernummer.

Rembours:
Na afronding van uw bestelling wordt deze verwerkt in ons systeem en direct daarna verzonden. De postbode levert het pakket bij het door u opgegeven adres af. Tijdens de aflevering betaalt u het totaalbedrag aan de postbode. (LET OP! aan deze betaalmethode zijn extra kosten verbonden van €12,95)

3. Wat is de levertijd van HBB24.com?
De Nederlandse bestellingen worden verstuurd via PostNL. Wanneer uw bestelling voor 15.00u bij ons binnen komt en betaald is, kunt u de bestelling de volgende (werk)dag verwachten op het door u opgegeven adres. (Voor eventuele vertragingen opgelopen bij PostNL is HBB24.com niet aansprakelijk)

De Belgische bestellingen worden verstuurd via Bpost. Ook hier geldt dat wanneer uw bestelling bij ons binnen is en betaald is voor 15.00u u de bestelling de volgende (werk)dag kan verwachten op het door u opgegeven adres.
(Voor eventuele vertragingen opgelopen bij Bpost is HBB24.com niet aansprakelijk)

Houd rekening met weekenden en feestdagen.

4. Aflevermoment en adres
Het is niet mogelijk om een aflevermoment te kiezen bij HBB24.com. HBB24.com biedt bezorgingen aan in heel Nederland en België. In Nederland en België geldt dat wanneer u een bestelling plaats voor 15.00u, u de volgende dag de bestelling kan verwachten. (Houd hier eventueel rekening met weekenden en feestdagen)

U kan bij HBB24.com bij het afronden van uw bestelling een afwijkend afleveradres invullen dan het factuuradres (deze hoeven dus niet overeen te komen). Het is belangrijk dat u altijd nauwkeurig controleert of het door u ingevulde adres klopt. Wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om de bestelling op het werk af te laten leveren vergeet dan naast de bedrijfsnaam niet om ook uw eigen naam te vermelden.

5. Kan ik mijn bestelling ergens afhalen?
Op dit moment heeft HBB24.com geen afhaaladres. Dit aangezien alle bestellingen rechtstreeks vanuit ons distributiecentrum worden verstuurd.

6. Wie zijn jullie logistieke partners?

Nederland:
Voor Nederland is PostNL verantwoordelijk voor de bezorging van uw bestelling. Wanneer uw bestelling voor 15.00u bij ons binnen komt en betaald is, kunt u de bestelling de volgende (werk)dag al verwachten. Zodra uw pakket ons magazijn verlaat krijgt u een automatische e-mail van ons (zie eventueel ook uw ''ongewenste e-mail'') met daarin de track & trace code van uw. Na het 2 keer aanbieden van uw pakket wordt deze naar het dichtstbijzijnde PostNL punt gebracht alwaar u de bestelling kunt afhalen.

België:
Voor België is Bpost verantwoordelijk voor de bezorging van uw bestelling. Wanneer uw bestelling op een werkdag voor 15.00u bij ons binnen is en betaald is, kunt u uw bestelling de volgende (werk)dag al verwachten. Na het eenmalig aanbieden van uw pakket word deze naar het dichtstbijzijnde Bpost punt gebracht alwaar u de bestelling kunt afhalen.

7. Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Nederland:
Wanneer u niet thuis bent wordt er een bericht achtergelaten en wordt de bestelling automatisch de volgende dag nogmaals op het door u aangegeven adres aangeboden (de pakketten worden dus niet bij uw buren afgegeven aangezien er een handtekening voor uw bestelling is vereist). Wanneer u de tweede keer niet thuis bent gaat uw pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL punt waar u het binnen 3 weken kunt afhalen. Het adres van dit PostNL punt kunt u vinden op het bericht dat bij u is achter gelaten. Voor meer informatie zie de '' website van PostNL '' http://www.postnl.nl/voorthuis/pakket-versturen/postbezorging/

België:
Wanneer u niet thuis bent wordt er een bericht achter gelaten met daarop het adres van het dichtstbijzijnde Bpost punt alwaar u de bestelling kunt afhalen.

Aangezien wij een handtekening vragen voor ontvangst, is het niet mogelijk om uw pakket bijvoorbeeld bij de deur te plaatsen.

8. Zijn alle prijzen inclusief BTW?
Ja, op HBB24.com zijn alle getoonde prijzen inclusief BTW. U komt dus niet meer voor verrassingen te staan. (De BTW staat per factuur apart gesplitst vermeld).

9. Kan ik als consument bestellen bij HBB24.com?
Ja, bij HBB24.com kunt u als consument en/of professional uw inkopen doen. U hoeft dus geen bedrijfsnaam in te vullen als u een consument bent!

10. Ik heb een Belgisch BTW nummer, hoe verloopt de verrekening van BTW?
Aangezien HBB24.com het haar klanten graag zo gemakkelijk mogelijk maakt, worden al onze bestellingen voorzien van ons eigen BTW nummer. Voor klanten met een Nederlands factuuradres vindt u op uw factuur ons Nederlands BTW nummer. Voor klanten met een Belgisch factuuradres wordt ons Belgisch BTW nummer op de factuur gezet. Op deze manier kunt u als Belgische klant onze facturen gewoon inboeken en hoeft u de BTW niet in Nederland terug te vragen maar kan u dit gewoon bij de Belgische belastingsdienst.