Gezicht & Lichaam

Bij HBB24 hebben wij een zeer uitgebreid assortiment gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten. Wij hebben het hieronder zo voor u ingedeeld dat u makkelijk het juiste verzorgingsproduct kunt vinden. Bij HBB24 vindt u enkel producten van topmerken zoals Louis Widmer, La Roche-Posay en Taylor of Old.

  • Snelle levering en vanaf €40,- geen verzendkosten

  • Professionele klantenservice

  • Veilig shoppen

  • Breed assortiment

  • Voor 17:00 besteld volgende dag in huis

Gezicht & Lichaam

Bij HBB24 hebben wij een zeer uitgebreid assortiment gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten. Wij hebben het hieronder zo voor u ingedeeld dat u makkelijk het juiste verzorgingsproduct kunt vinden. Bij HBB24 vindt u enkel producten van topmerken zoals Louis Widmer, La Roche-Posay en Taylor of Old.

GEZICHTS- EN LICHAAMVERZORGINGSPRODUCTEN BIJ HBB24

Bij HBB24 treft u een zeer uitgebreid assortiment verzorgingsproducten aan voor gezicht en lichaam. Maak een keuze uit een van de subcategorieën om het product te vinden dat u zoekt. Wij hebben alleen gezichts- en lichaamverzorgingsproducten van kwalitatieve merken in ons assortiment. Dat garandeert de hoogste kwaliteit. Het assortiment varieert van reinigingsproducten tot verzorgende maskers. Ook hebben wij speciale verzorgingsproducten voor baby’s, mama’s en mannen. Kies het liefst de producten uit één lijn of merk omdat deze het best op elkaar zijn afgestemd en elkaar aanvullen.

GEZICHTSVERZORGING: REINIGINGSPRODUCTEN

Een mooie huid begint met een schone huid. Het dagelijks reinigen van de huid voorkomt vuil ophoping in de poriën door vervuiling en make-up resten. De gezichtsreinigingsproducten bereiden de huid voor op de daarop volgende verzorging. Bij HBB24 hebben we verschillende gezichtsreinigingsproducten, zoals producten die grondig en diep reinigen, producten voor de probleemhuid en producten die verzachtend reinigen. Bekijk onze gezichtsreinigsproducten.

GEZICHTSVERZORGING: DAG- EN NACHTCREME

Na een goede reiniging van de huid is het van belang de huid te voeden met de juiste crème. Breng  ’s ochtends een passende dagcrème aan ter bescherming, hydratatie en voeding van de huid. Gebruik ’s avonds een voedende nachtcrème, die de hele nacht zijn werk kan doen. Kies een crème die bij u past en laat uw huid iedere dag stralen. Zo zijn er dagcrèmes en nachtcrèmes voor een droge huid, voor de normale huid of vette huid. Ook zijn er crèmes voor de gevoelige huid, geïrriteerde huid of voor de ouder wordende huid. Kies altijd een crème die bij uw levensfase en omstandigheden past.

LICHAAMSREINIGINGSPRODUCTEN

Douchen daar zijn we gek op! Het geeft een schoon gevoel en we ruiken weer heerlijk fris. Het dagelijks reinigen van het lichaam is natuurlijk heel belangrijk, maar het kan onze huid wel uitdrogen. Bij HBB24 hebben we verschillende heerlijke geurende douchegels die uw huid ook beschermen tegen uitdroging.  Bekijk ons assortiment reinigende lichaamsverzorging dat onder andere bestaat uit douchegels, douche-/badoliën en crèmes. Kies het product dat bij uw huidtype past.

LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN

Uw lichaam heeft dagelijks veel te verduren. Door douchen en baden kan de huid uitdrogen, maar door bijvoorbeeld zon kan uw huid beschadigen. Uw huid is het grootste orgaan in uw lichaam, dus daar wilt u wel zuinig mee omgaan. Dagelijkse verzorging van uw lichaam van hals tot voet hoort ook bij het schoonheidsritueel. Bij HBB24 hebben we een groot assortiment lichaamsverzorgingsproducten voor verschillende huidtypes. Bekijk ons assortiment lichaamsverzorging met onder meer bodylotions, body crèmes, body butters, oliën en gels.

VERZORGINGSPRODUCTEN VOOR DE MAN

Voor mannen hebben wij een speciale categorie verzorgingsproducten samengesteld van A-merken. De mannenhuid vereist toch een ander type verzorging dan de huid van de vrouw. Frisse douchegels en deodoranten en bodywashes. Daarbij vindt u bij ons ook alles voor het scheren zoals scheercrèmes, mousse, zeep en aftershave. Bekijk al onze producten die geschikt zijn voor mannen.