Dagcreme

Een gezonde huid is een mooie huid. Verzorg uw huid daarom met de juiste producten. De huid van uw gezicht is gevoelig voor het juiste type verzorging. Voor elk huidtype is een andere verzorging nodig. Wij helpen u graag bij het ontdekken van uw ideale gezichtsverzorging.

1218 artikel(en)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. ...

 12. 26

Dagcreme

Een gezonde huid is een mooie huid. Verzorg uw huid daarom met de juiste producten. De huid van uw gezicht is gevoelig voor het juiste type verzorging. Voor elk huidtype is een andere verzorging nodig. Wij helpen u graag bij het ontdekken van uw ideale gezichtsverzorging.

DE IDEALE GEZICHTSVERZORGING

HBB24 biedt een uitgebreid assortiment gezichtsverzorging voor elk huidtype. Alle crèmes en reinigers bevatten hoogwaardige ingrediënten die uw huid verzorgen, voeden en beschermen. De juiste verzorging voor uw gezicht gaat verder dan een dagcrème; ook de reiniging is een belangrijk onderdeel van een goede gezichtsverzorging. Lees hieronder meer over onze verschillende producten.

SOORTEN VERZORGING: VOEDENDE CREMES EN REINIGING VOOR ELKE HUID

DE ONZUIVERE HUID

Voor de onzuivere huid heeft HBB24 een reeks producten die reinigen, herstellen en uw onrustige huid weer kalmeren. Een goede dagcrème zorgt ervoor dat onrustige plekjes beschermd worden tegen invloeden van buitenaf en voorkomt verder onzuiverheden. Een goede reiniger reinigt de huid en pakt onzuiverheden aan. Een toner verfrist daarna de huid en kalmeert deze na een intensieve reiniging. Door uw huid eerst te reinigen, krijgt de crème de kans om beter in te trekken..

DE OUDERE HUID

Personen boven de vijftig hebben een oudere huid. Deze huid heeft minder elasticiteit en stevigheid; contouren verslappen en u kunt pigmentvlekken krijgen. Zeker na de menopauze wordt de huid dunner en droger, bevat ze minder talg en minder vocht. De oudere huid heeft daarom een specifieke verzorging nodig. Let op producten die speciaal voor de 50+ huid ontwikkeld zijn.

DE DROGE HUID

Een droge huid is trekkerig, rood en vaak schilferig. Dit kan ontstaan door veel wassen met zeep. Uitdroging kan ook ontstaan door hormonen, centrale verwarming of de zon. De droge huid is gebaat bij een intensief voedende en vochtregulerende crème. Deze bevat extra vrije vetzuren, cholesterol en ceramide.

DAGCREMES

Ongeacht uw huidtype is een dagcrème altijd aan te raden. Een goede dagcrème beschermt tegen schadelijke UVA- en UVB-straling, die rimpelvorming en uitdroging veroorzaken. Daarnaast voedt en herstelt een crème de onrustige, onzuivere en gevoelige huid en kan deze kalmeren. Een dagcrème brengt u in de ochtend aan uw op gezicht, maar ook op uw hals en decolleté.

NACHTCREME

Een nachtcrème is meestal wat rijker en vetter en is gericht op het ondersteunen en het herstellen van de huid. Het bevat geen UV-filters, maar wel voedende bestanddelen. Vaak zijn nachtcrèmes ook wat dikker qua substantie, zodat het insmeren en intrekken wat langer duurt. Uw huid wordt de hele nacht verzorgd en gevoed. Overdag kiest u voor een dunnere dagcrème.

OOGCREME

De huid rondom de ogen is vaak dunner en delicater dan de huid op uw wangen of voorhoofd. Speciale oogcrèmes zijn hier op afgestemd; zij bevatten milde, werkzame ingrediënten die geen irritaties opwekken en bevatten geen parfum.

CLEANSERS EN TONERS

Tijdens zowel de dag als nacht stapelen onzuiverheden, maar ook lichaamseigen stoffen als talg en huidvet, zich op. Een effectieve cleanser reinigt de huid van deze onzuiverheden. Een toner pept de huid weer op en kalmeert en beschermt de huid na een goede reiniging.

SCRUBS EN EXFOLIANTS

Bij een goede gezichtsverzorging mag een exfoliant, ook wel een scrub genoemd, niet ontbreken. Dit product verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid een gladder en oogt frisser en stralend. Ook heeft het een reinigend effect op de talgklieren.