Alle Huidtypen

Gezichtsreiniging die geschikt is voor alle huidtypen reinigt de huid op een milde en zachte wijze. Dit type gezichtsverzorging is daarmee geschikt voor alle huidtypen die er zijn. Toch is het goed om, als u een specifiek huidtype heeft, een reiniging op maat te kiezen.

192 artikel(en)

Alle Huidtypen

Gezichtsreiniging die geschikt is voor alle huidtypen reinigt de huid op een milde en zachte wijze. Dit type gezichtsverzorging is daarmee geschikt voor alle huidtypen die er zijn. Toch is het goed om, als u een specifiek huidtype heeft, een reiniging op maat te kiezen.

Tips bij de verzorging van de gezichtshuid

Het reinigen van de gezichtshuid is essentieel om een gezonde, schone huid te behouden. Gedurende de dag raken de poriën verstopt door regen, zonneschijn, luchtvervuiling etc. Om de huid in goede conditie te houden is het van belang de schade aan het einde van de dag zoveel mogelijk ongedaan te maken.

Een complete dagelijkse reiniging bestaat uit de volgende stappen:

Ochtend:

● Het is goed om ook na een nacht in bed uw gezicht schoon te maken. Zweet en stofjes kunnen namelijk ophopen en alsnog de huid vervuilen
● Kies het juiste product voor uw routine, gebruik bijvoorbeeld niet dagelijks een scrub of peeling maar slechts eenmaal per week of eens in de twee weken
● Een dagje geen scrub of peeling? Gebruik dan een milde reinigingsgel
● Spoel de huid na het wassen goed na met lauw warm water
● Maak de verzorging af met een verzorgende crème, liefst met UV bescherming

Avond:

● Verwijder alle make-up met een speciale make-up remover
● Opgemaakte ogen? Gebruik dan een vriendelijke oogmake-up remover
● Reinig de huid met een milde gezichtsreiniger en lauw warm water. Wrijf de huid daarna niet droog, maar dep zachtjes
● ‘s Avonds kan het juist fijn zijn om in plaats van een gezichtsreiniger een melk en lotion te gebruiken. Breng de melk met de handen aan op het gezicht en neem deze daarna af met een milde lotion
● Smeer de huid in met een verzorgende nachtcrème

Soorten reinigingsproducten in ons assortiment:

Het verzorgen en reinigen van de gezichtshuid zou altijd een essentieel onderdeel van de dagelijkse routine moeten zijn. Om de huid optimaal te reinigen heeft HBB24 diverse soorten reinigingsproducten in het assortiment. Hieronder vindt u een overzicht van de soorten producten en hoe u deze kunt gebruiken.

Face- wash

Face wash is een milde gel voor het gezicht om de huid te reinigen. Smeer de huid in met de reinigende gezichtsgel en spoel daarna zorgvuldig af met lauw warm water.

Face-scrub

Dit product is geschikt om de huid wat grondiger te reinigen. Het product mag niet vaker dan eenmaal per week gebruikt worden omdat het een redelijk intensieve reiniging is. De kleine korreltjes verwijderen dode huidcellen.

Peeling

Een peeling en scrub lijken erg op elkaar, maar er zit een groot verschil in. In een peeling zitten namelijk hele fijne korreltjes. Waar een scrub de dode huidcellen verwijdert, reinigt een peeling nog grondiger. Dat betekent dat u een peeling liever niet vaker dan eens in de twee weken gebruikt.

Reinigende melk

Vaak wordt een reinigende melk gebruikt op een watje en wordt daarmee het gezicht schoongemaakt. Het is beter om de melk op uw handen aan te brengen, even warm te wrijven en daarna in te masseren op het gezicht. Daarna kunt u de melk verwijderen door het gezicht met wat lauw warm water te wassen.

Reinigende lotion

Gebruik eventueel na een reinigende melk een lotion om de laatste restjes weg te halen. Het verfrist ook meteen de huid.

Gezichtsreiniging voor alle huidtypen bij HBB24

Bij HBB24 vindt u gezichtsreiniging voor alle huidtypen van luxe merken zoals Vichy, Bioderma, Ducray, La Roche Posay of Darphin. Als u op werkdagen voor 17:00 uur bestelt heeft u de producten de volgende werkdag al in huis.