Tanden

Het is belangrijk om je mondhygiëne fris te houden. Dit kan door je tanden te poetsen maar ook door het gebruik van een mondspray of mondspoeling.

54 artikel(en)

Tanden

Het is belangrijk om je mondhygiëne fris te houden. Dit kan door je tanden te poetsen maar ook door het gebruik van een mondspray of mondspoeling.

Tandenborstel

Om je gebit goed schoon te maken kies je voor een tandenborstel. De tandenborstel haalt het plaque van tussen de tanden en reinigt de kiezen. 

Tandpasta

Het is belangrijk om je tanden 2 keer per dag te poetsen. Maak bij het poetsen van de tanden gebruik van een tandpasta. Tandenpasta geeft bescherming aan het gebit en zorgt voor een frisse adem. 

Tandpoeder

Een stralende, witte lacht, wie wil dat nu niet? Bij een eerste indruk kan de staat van je tanden van belangrijk zijn. Veel mensen kijken namelijk naar je tanden. Tanden kunnen door leeftijd, voeding en tandplaque van kleur veranderen. Wil je terug wittere tanden? Kies dan voor een tandpoeder. Het tandpoeder zorgt voor wittere tanden en een schoon gebit. Het poeder polijst de tanden.

Mondspray

Een mondspray kan helpen bij een droge mond. De spray bevochtigt de mond en vermindert een slechte adem. Een mondspray kan ook je tanden versterken, tandbederf tegengaan en onstekingen in tandvlees voorkomen.

Mondspoeling

Je tanden twee keer per dag poetsen is zeer belangrijk. Om je gebit extra te reinigen kun je er voor kiezen om gebruik te maken van een mondspoeling. Een mondspoelmiddel kan zorgen voor wittere tanden of een slechte adem tegengaan. 

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN AL IN HUIS!

U hoeft bij HBB24 niet lang te wachten tot u uw aankoop in huis heeft. Als u voor 17:00 uur uw bestelling doet, heeft u uw nieuwe haarborstels al de volgende dag in huis.