Shopping Cart Pixel
Groene Koffie 1000 Zakjes 10x18gr 180gr
17%
Groene Koffie 1000 Zakjes 10x18gr 180gr
Groene Koffie

ARTIKELNR.

610708900115

Groene Koffie 1000 Zakjes 10x18gr 180gr

Leptin Groene Koffie Green Coffee 1000 10x18gr. Green Coffee 1000 is een geneesmiddelvrij voedingssupplement dat is ontwikkeld uit eenmengsel van krachtige kruidenextracten. In combinatie met een gezond voedingsplan reguleert Green Coffee 1000 de eetlust. De anti-oxidanten in Green Coffee 1000 zorgen voor een snellere stofwisseling die op haar beurt weer zorgt voor een hogere vetverbranding. Tevens draagt het product bij tot een verbeterende afvoer van afvalstoffen. Gebruik: Los een half uur voor het ontbijt 1 zakje op in 80ml tot 100ml kokend water. Voeg indien gewenst zoetstof en/of melk toe naar smaak. Drink de warme koffie op. Na het kopje 20 minuten wachten alvorens aan het ontbijt te beginnen. Het wordt aanbevolen om dagelijks minimaal 2 liter water te drinken. De voorgeschreven dosering van 1 zakje per dag dient niet te worden overschreden.
Lees meer
Voorraad

Normale prijs: € 23,95

Onze prijs: 19,95

  • Snelle levering en vanaf €40,- geen verzendkosten

  • Professionele klantenservice

  • Veilig shoppen

  • Breed assortiment

  • Voor 17:00 besteld volgende dag in huis

Merk informatie:

Kent u groen koffie al? Van groene thee is al jaren bekend dat het een positief effect op de gezondheid kan hebben. Maar groene koffie is een nog relatief onbekend middel, en dat is jammer. Groene koffie bevat GCA (chlorogeenzuur), wat ook wel bekend staat als Svetol. Het zou vetverbranding in de hand werken, maar is ook een antioxidant dat het risico op diabetes type 2 en hart- en vaatziekten verlaagt. Ook kan het mogelijk ontstekingsremmend werken en helpen bij de bescherming tegen tandbederf.

GROENE KOFFIE EN GEWICHTSVERLIES

Volgens velen helpen producten met groene koffie, zoals capsules of poeders, bij het verbranden van overtollige kilo’s. Het wordt ook wel ‘Asian Wisdom for healthy weight loss’ genoemd. Dr. Oz, een bekende Amerikaans talkshowpresentator en dokter, is in elk geval enthousiast: in 2012 deed zijn team een onderzoek onder 100 vrouwen. Hierin bleek dat dames die dagelijks het in groene koffie aanwezige bestanddeel GCA gebruikten, twee keer zoveel gewicht verloren dan de vrouwen in de groep zonder koffie. Groene koffie is dan ook extreem populair in Amerika.

WAT IS GROENE KOFFIE PRECIES?

Groene koffie verschilt weinig van gewone koffie; het wordt namelijk van dezelfde bonen gemaakt. Maar waar bij de bewerking van normale koffie verschillende bestanddelen verloren gaan, worden koffiebonen voor groene koffie niet bewerkt. Eigenlijk zijn alle koffiebonen eerst groen. Bij bruine koffie worden de bonen eerst geplet en geroosterd. Door dat roosteren gaat veel van dat GCA chlorogeenzuur verloren. Groene koffiebonen bevatten vrijwel net zoveel caffeïne als geroosterde koffiebonen. Ideaal voor wie die oppepper van een bak troost niet wil missen!

GROENE KOFFIE PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft verschillende producten met GCA en groene koffie in het assortiment. Bijvoorbeeld sachets waarmee u zelf gemakkelijk en snel een heerlijke kop (groene) koffie zet. Voeg indien gewenst zoetstof en/of melk toe naar smaak. Met één kopje koffie per dag zou u al uw stofwisseling een boost kunnen geven.

Lees meer
Reviews overzicht:
Klanten kochten ook:
Groene Koffie 1500 14x15gram Zakjes Afslanken 210gr
€ 39,95 22,95