Conditioner

Bij HBB24 vindt u online conditioner van bekende merken als Joico, TIGI, Redken of Matrix. Met een conditioner kunt u uw haar extra verzorging geven.

Conditioner

Bij HBB24 vindt u online conditioner van bekende merken als Joico, TIGI, Redken of Matrix. Met een conditioner kunt u uw haar extra verzorging geven.

CONDITIONERS BIJ HBB24

Bij HBB24 vindt u diverse conditioners. Zo zijn er de standaard conditioners die u kunt gebruiken nadat u het haar met shampoo heeft gewassen. Voor haar dat extra intensieve verzorging nodig heeft zijn er de zogenaamde maskers. Daarnaast bestaan er ook nog leave-in conditioners; deze worden niet uitgespoeld maar blijven in het haar zitten. Op die manier kan het haar beter beschermd worden tegen de hitte van een föhn, stijltang of invloeden van zon en haarstyling producten.

WAAROM EEN CONDITIONER?

Een conditioner geeft het haar de extra verzorging die het nodig heeft. Het vochtgehalte wordt op peil gehouden waardoor het droog haar tegen gaat. Daarnaast sluit het de schubben van het haar waardoor nare luchtjes en vervuilende stoffen minder snel worden opgenomen. Haar dat behandeld is met een conditioner is vaak glanzender, klit minder snel en is minder pluizig.
Het haar mag na elke shampoobeurt met een conditioner behandeld worden. Kies een conditioner die gemaakt is voor uw haartype. Zo zijn er conditioners voor gekleurd haar, beschadigd haar, dof haar, fijn haar, pluizig haar, enzovoort.

U hoeft niet per se hetzelfde merk shampoo en conditioner te gebruiken. Wel zijn deze vaak beter om elkaar afgestemd en vullen ze elkaar aan. Bent u echter gehecht aan conditioner van een ander merk dan uw shampoo, gebruik deze dan gerust.

HOE CONDITIONER GEBRUIKEN?

Het gebruiken van een conditioner is een absolute aanrader. HBB24 geeft u een aantal tips zodat u uw haar optimaal kunt verzorgen! De tips zijn voor het gebruik van standaard conditioner, als u leave-in conditioner of een masker gebruikt lees dan de tips voor die producten.
● Was het haar eerst met een shampoo die geschikt is voor uw haar. Lees meer over de manier waarop u uw haar het beste kunt wassen.
● Zoals gezegd mag het haar na elke wasbeurt behandeld worden met conditioner. Gebruik niet teveel conditioner maar beperk het tot een hoeveelheid ter grootte van een muntstuk.
● Breng de conditioner aan over het gehele haar, dus zowel de hoofdhuid als de puntjes. Masseer het zachtjes in. Pas op voor lange nagels, het is niet de bedoeling om de hoofdhuid te irriteren.
● Laat de conditioner enkele minuten intrekken. Dit is een mooi moment om bijvoorbeeld uw gezicht te reinigen.
● Spoel na enkele minuten de conditioner uit met koud tot lauw warm water. Hoe kouder het water, hoe beter dat is voor de glans en vitaliteit van het haar.