Droogshampoo

Bij HBB24 vindt u online droogshampoos van bekende merken als Joico, TIGI, Redken of Matrix. Welke droogshampoo past bij uw haar?

89 artikel(en)

Droogshampoo

Bij HBB24 vindt u online droogshampoos van bekende merken als Joico, TIGI, Redken of Matrix. Welke droogshampoo past bij uw haar?

DROOGSHAMPOOS BIJ HBB24

HBB24 heeft een groot assortiment droogshampoos. Het gaat om merken die ook worden gebruikt door de professionele haarstylisten. Als u uw droogshampoo voor 17.00 uur bestelt, heeft u het de volgende werkdag al in huis.

WAT EN WAAROM?

Een droogshampoo gebruikt u op droog haar en geeft het haar een schone aanblik. Droogshampoo is een shampoo in poedervorm en zit in een spuitbus. Het is ideaal als u een keer geen tijd of zin heeft om het haar te wassen, maar het wel nodig is om de vettige look & feel weg te halen. Het is zeker geen vervanging van een wasbeurt met shampoo onder de douche.

EEN DROOGSHAMPOO GEBRUIKEN

Gebruik een droogshampoo niet als vervanging voor de standaard shampoo. Het is bedoeld om een dagje langer door te kunnen zonder het haar te hoeven wassen. Ideaal dus op festivals, in vliegtuigen of als u zich verslapen heeft. HBB24 geeft u een aantal tips voor het gebruik van droogshampoo:
● Schud de bus goed voor gebruik.
● Spuit de shampoo op voldoende afstand van het haar in kleine pufjes op de plek waar de haarwortels uit de hoofdhuid komen, vaak is dit in de scheiding van uw haar. Een te lange spray in een keer kan ervoor zorgen dat het spuitstukje verstopt raakt.
● Houd genoeg afstand van het haar. Als u de droogshampoo te dicht op het haar aanbrengt komt er een grijzig/witte waas over het haar.
● Spuit niet teveel droogshampoo op dezelfde plek. Ook dit zorgt voor een grijzige plek.
● Laat de droogshampoo even inwerken. Dat is heel belangrijk, want in die tijd kan de shampoo het vet in het haar te lijf gaan.
● Kam na enkele minuten het haar voorzichtig door, zodat de droogshampoo verspreid wordt door het hele haar.
● Zijn er toch nog grijze plekken te zien? Ga hier dan voorzichtig met de handen langs en verspreid de poeder handmatig.

WIST U DAT?

● Droogshampoo het haar meer volume geeft? Dit komt doordat de poeder het haar wat stugger maakt.
● Droogshampoo in kleine pufjes moet worden aangebracht op de wortels van het haar.