Droog Haar

Heeft u last van droog haar? U bent gelukkig niet de enige. Veel mensen hebben last van droog haar dat poreus is en daardoor gevoelig is om af te breken. Veel mensen vragen zich dan ook af hoe zij het snelst van hun droge haar af kunnen komen.

43 artikel(en)

Droog Haar

Heeft u last van droog haar? U bent gelukkig niet de enige. Veel mensen hebben last van droog haar dat poreus is en daardoor gevoelig is om af te breken. Veel mensen vragen zich dan ook af hoe zij het snelst van hun droge haar af kunnen komen.

Droog haar verzorgen kost tijd. Het is namelijk niet zo dat uw haar met de juiste verzorgingsproducten van de een op andere dag weer gezond is. Toch is het fijn om uw haar in ieder geval wel direct gezond te laten lijken. U kunt uw droge haar in dat geval het beste verbergen met een haarlotion voor droog haar. Zo heeft u direct resultaat. Om het voor de lange termijn aan te pakken is een shampoo voor droog haar en een conditioner voor droog haar aan te raden.

VERZORGINGSTIPS VOOR DROOG HAAR

Elk haartype heeft een andere haarverzorging nodig. Zo ook droog haar. Hieronder een aantal haarverzorgingstips specifiek voor droog haar:
● Zorg dat u voldoende vitamine A binnenkrijgt, dit is namelijk nodig voor de talgproductie
● Te warm water brengt schade toe aan uw haar. Het is dus goed om uw haar na een wasbeurt met lauw water na te spoelen
● Probeer uw haar niet meer dan 2 of 3 keer per week te wassen en gebruik niet te veel shampoo
● Wees voorzichtig met de stijl- en krultang en föhn. De temperaturen van deze stylingsmaterialen kunnen zo hoog oplopen dat het uw haar snel uitdroogt. Indien u deze producten toch nodig heeft, is het aan te raden om een lagere temperatuur te gebruiken.
● Gebruik bij hete stylingstools een heat protectant voor uw haar
● Een hoofdmassage is goed om droog haar tegen te gaan, aangezien hierdoor de talgproductie gestimuleerd wordt.

ONZE PRODUCTEN WORDEN GEBRUIKT DOOR KAPPERS EN HAIRSTYLISTEN

Bent u op zoek naar een haarlotion of olie voor droog haar? Bij HBB24 hebben we een uitgebreid assortiment haarlotions van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor de verzorging van droog haar. Onze lotions worden ook door professionele kappers en hairstylisten gebruikt, u bent dus verzekerd van de beste kwaliteit. In het assortiment van HBB24 vindt u lotions van bekende merken zoals L’Oréal, Davines, Rene Furterer, Kérastase of Wella.

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!

Wilt u morgen uw haarverzorgingsproducten al in huis hebben? Dat kan! Bestelt u vandaag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.