Haarmasker

Bij HBB24 vindt u online haarmaskers van bekende merken als Joico, TIGI, Redken of Matrix. Met een masker kunt u uw haar extra verzorging geven.

Haarmasker

Bij HBB24 vindt u online haarmaskers van bekende merken als Joico, TIGI, Redken of Matrix. Met een masker kunt u uw haar extra verzorging geven.

HAARMASKERS BIJ HBB24

Bij HBB24 vindt u haarmaskers van bekende merken in het luxere segment. Haarmaskers geven het haar meer verzorging dan een conditioner. Vooral als u het haar vaak bewerkt met een stijltang, een föhn of als u uw haar regelmatig verft, is een behandeling met een masker geen overbodige luxe. Gebruik een masker minimaal een keer per week. Als u het fijn vindt en uw haar het nodig heeft, mag het meerdere keren per week. Als u voor 17.00 uur uw masker online bestelt, heeft u het de volgende dag al in huis.

WAAROM EEN HAARMASKER?

Een masker verzorgt het haar dieper dan een gewone conditioner of leave-in conditioner. Het is daarmee ideaal voor haar dat nets iets meer verzorging nodig heeft. Denk aan haar dat dagelijks behandeld wordt met een stijltang, krultang of föhn. Maar ook na een vakantie met veel zon, zee en strand kan een masker het haar weer de nodige verzorging geven. Een conditioner of leave-in conditioner is niet sterk genoeg om zulke schade te herstellen. Gebruik dus in dit soort situaties regelmatig een masker, dat maakt het haar weer gezond en veerkrachtig. Een masker mag ook als een soort kuur gebruikt worden voor een langere periode. U brengt dan een paar dagen per week een masker aan.

GEBRUIKSAANWIJZING VOOR EEN HAARMASKER

Zoals gezegd is een haarmasker ideaal voor haar dat net meer verzorging nodig heeft. Maar hoe brengt u een masker aan? HBB24 geeft een aantal tips.

● Voor een optimaal resultaat van een haarmasker is het nodig om het haar eerst te wassen met een shampoo. Op die manier gaan de schubben van het haar open staan zodat de stoffen in het masker beter opgenomen kunnen worden. Gebruik nu geen conditioner.
● Breng het masker lekker dik aan op handdoek droog haar. Pak eventueel een aantal stukken haar en masseer die in met het haarmasker. Breng het masker liever niet aan op de hoofdhuid zelf, dat kan ervoor zorgen dat het haar weer sneller vet wordt.
● Laat het masker een aantal minuten intrekken, hoe langer, hoe beter, 10 minuten is een goede richtlijn. Leg eventueel een warme handdoek over het haar heen. Door de warmte kunnen de stoffen nog beter opgenomen worden door het haar. U heeft meteen een richtlijn wanneer het tijd is om het haar uit te spoelen, namelijk zodra de handdoek afkoelt.
● Spoel het haar goed uit met koud tot lauw warm water. Zorg ervoor dat er geen masker achterblijft in het haar. U voelt vanzelf wanneer uw haar goed is uitgespoeld.
● Bij de meeste maskers is het van belang om na gebruik de haarschubben te sluiten met behulp van een conditioner. Bij enkele maskers is dit niet nodig, zoals maskers van REF.