Föhn

Een goede föhn is het halve werk als het om haarstyling gaat. Bij ons vindt u een groot assortiment haarföhns van top merken zoals Parlux, Babyliss en Tondeo. Onze föhns worden ook door professionele kappers en bekende hairstylisten gebruikt.

152 artikel(en)

Föhn

Een goede föhn is het halve werk als het om haarstyling gaat. Bij ons vindt u een groot assortiment haarföhns van top merken zoals Parlux, Babyliss en Tondeo. Onze föhns worden ook door professionele kappers en bekende hairstylisten gebruikt.

PARLUX FÖHNS

In ons assortiment föhns vindt u een groot aandeel föhns van het Italiaanse merk Parlux. Dit merk staat bekend als een van de beste en meest kwalitatieve aanbieders van producten aan kappers en professionele haarstylisten. Alle producten hebben een Italiaanse touch: hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën gecombineerd met modern design en trendy kleuren. De föhns van Parlux beschikken over een groter, turbo vermogen, waardoor het haar sneller droog is. Dankzij de keramische technologie wordt het haar ook optimaal beschermd.

TIPS VOOR HET FÖHNEN

Met deze tips kunt u uw haar mooi in model föhnen zonder het te beschadigen. 

- Maak het haar eerst handdoek droog of laat het even aan de lucht drogen.

- Behandel het haar met een hitte beschermend product om beschadigen zoveel mogelijk tegen te gaan.

- Föhn niet te grote lokken in een keer. Zo kan de hitte niet goed tot alle haren doordringen en wordt alleen de bovenste laag heet. Dit kan uw haar beschadigen. Föhn dus liever kleine plukken om de hitte gelijkmatiger te verdelen. Heeft u krullend haar? Föhn het haar dan ondersteboven met een diffuser. Zo krijgt u mooiere krullen en minder pluis.

- Voor extra glans kunt u na het föhnen nog even koude lucht op het haar blazen met de Cool Shot functie van de föhn. Dit helpt om de haarschubben te sluiten en het haar langer in model te houden.  

- Breng het haar daarna in het gewenste model met behulp van uw standaard haarstylingsproducten. Gebruik na het föhnen niet een te zware finish. Hou het haar liever wat lichter verstevigd, maar soepel. Om pluis te verhelpen kunt u een serum of haarolie aanbrengen.

EEN MOOIE COUPE MET EEN FÖHN

Met de juiste technieken en een beetje oefenen kunt u ook als een pro een perfect geföhnd kapsel creëren. Gebruik een ronde borstel om het haar te polijsten. Borstels met keramische platen werken het best doordat de plaat van de borstel ook warm wordt. Hierdoor wordt het haar van beide kanten goed verhit voor meer volume en een gladder resultaat. Deze methode kost net wat meer tijd, maar het resultaat mag er zijn!

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN AL IN HUIS!

U hoeft bij HBB24 niet lang te wachten tot u uw aankoop in huis heeft. Als u voor 17:00 uur uw bestelling doet, heeft u uw nieuwe, professionele haarföhn al de volgende dag in huis.