Normaal Haar

Bent u op zoek naar een goede leave in conditioner, maar weet u niet zeker of u valt onder de categorie ‘normaal haar’? Lees dan verder.

4 artikel(en)

Normaal Haar

Bent u op zoek naar een goede leave in conditioner, maar weet u niet zeker of u valt onder de categorie ‘normaal haar’? Lees dan verder.

Normaal haar kunt u herkennen aan glans, zachtheid en aan het feit dat het gemakkelijk in model te brengen is. Normaal haar is niet geverfd en er zit geen permanent in. Normaal haar is dus ook niet beschadigd. U heeft geen last van uw hoofdhuid, geen last van pluizig haar, roos of andere ongemakken. Onder normaal haar verstaan we dus haar waar geen problemen mee zijn. Maar weinig mensen zijn trouwens gezegd met een gezonde boos normaal haar!

Ondanks dat er geen problemen met uw haar zijn, is een juiste haarverzorging ook voor dit haartype erg belangrijk. U wilt uw haar namelijk zo lang mogelijk gezond en levendig houden en problemen voorkomen. Kies daarom altijd voor haarverzorgingsproducten die geschikt zijn voor uw haartype. Combineer voor een optimaal resultaat de leave in conditioner met een shampoo voor normaal haar.

GEBRUIKSAANWIJZING LEAVE IN CONDITIONER

Een leave in conditioner brengt u pas aan nadat u klaar bent met douchen. Het is namelijk niet de bedoeling dat u deze conditioner uitspoelt, maar juist aanbrengt op handdoekdroog haar en het vervolgens laat intrekken. Let alleen wel op dat u niet te veel conditioner door uw haren verdeelt, dit maakt uw haar sneller vet en futloos. U zult direct merken dat uw kapsel beter in model valt en uw haar gemakkelijk door te borstelen is.

ONZE PRODUCTEN WORDEN GEBRUIKT DOOR KAPPERS EN HAIRSTYLISTEN

Bent u op zoek naar een leave in conditioner voor normaal haar? Bij HBB24 hebben we een uitgebreid assortiment conditioners van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor de verzorging van normaal haar. Onze conditioners worden ook door professionele kappers en hairstylisten gebruikt, u bent dus verzekerd van de beste kwaliteit. In het assortiment van HBB24 vindt u leave in conditioners van bekende merken zoals Joico, TIGI, Redken of Matrix.

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!

Wilt u morgen uw haarverzorgingsproducten al in huis hebben? Dat kan! Bestelt u vandaag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.