Stylingproducten

Bij HBB24 vindt u online stylingproducten voor het haar van bekende merken als Joico, TIGI, Redken of Matrix. Creëer uw eigen stijl die een dag lang houdt!

Stylingproducten

Bij HBB24 vindt u online stylingproducten voor het haar van bekende merken als Joico, TIGI, Redken of Matrix. Creëer uw eigen stijl die een dag lang houdt!

STYILINGPRODUCTEN BIJ HBB24

Bij HBB24 vindt u diverse stylingproducten van bekende merken in het luxere segment. Of het nu gaat om een goede haarspray, wax, gel, cream, mousse of klei, HBB24 heeft het in het assortiment. En als u voor 17.00 uur bestelt, heeft u de volgende dag al uw stylingproduct in huis!

STYLINGTIPS

Weet u niet zo goed welk stylingproduct u kunt gebruiken? HBB24 zet de meest populaire producten en de gebruiksinstructies op een rijtje!

HAARSPRAY

Er zijn veel soorten haarspray te verkrijgen. Zo is zijn er varianten voor een sterke fixatie, extra sterke fixatie of juist een flexibele hold. Kies de sterkte die bij uw haartype past. Heeft u fijn haar, kies dan voor een matige sterkte. Heeft u stevig haar, bijvoorbeeld krullen, dan kan een sterkere spray nodig zijn. Haarspray wordt gebruikt om het kapsel af te maken; een fixerend laagje zodat het goed in model blijft zitten.

Houd de spuitbus ongeveer 25 cm van het haar en spuit de haarspray op het haar. Breng niet teveel aan, daar wordt uw haar hard van en gaat plakken. Nadat u de haarspray heeft aangebracht kunt u met uw handen het kapsel verder modelleren.

WAX

Wax is hét stylingproduct voor kort haar. Met wax is het mogelijk om een echte out-of-bed-look te creëren maar ook het haar subtiel in model brengen kan goed met wax. Wax is er in diverse soorten en maten: met glans, zonder glans, extra sterke wax of juist flexibele pasta. Voor gebruik zorgt u ervoor dat uw haar voldoende droog is. Neem wat wax uit het potje en verdeel het over beide handen, neem hier even de tijd voor, zodat de wax wat warmer wordt. Verdeel het product over haar, maar liever niet veel rond de haarwortels. Gebruik niet teveel wax in één keer, het kan dan gebeuren dat er per ongeluk teveel wax op één plek terecht komt. Het voordeel van wax is dat het zachter is dan gel, waardoor het gemakkelijker is om het kapsel later op de dag bij te werken, vaak is daar niet eens extra wax voor nodig.

GEL

Haargel is een echt fixatieproduct. Het is stevig en doet wat het moet doen; het haar in model houden. Gebruik gel alleen als u kort haar hebt, dan doet het waar het voor gemaakt is. Breng gel aan op droog haar, nat haar zal de gel verdunnen. Hoeveel gel u nodig heeft, hangt af van wat u met uw haar wilt gaan doen. Als u het hele haar wilt modelleren, gebruik dan wat meer gel. Gaat u alleen de punten fixeren, gebruik dan wat minder gel. Neem wat gel en verdeel het over de handpalmen en vingers van beide handen. Ga nu met de handen door het haar en breng het in het gewenste model.

HAARCREME

Haarcrème is ideaal om het haar te beschermen en te verzorgen. Het kan gebruikt worden na het wassen op handdoekdroog haar, maar ook op droog haar is het een prettig product. Het zorgt voor een glanzende en verzorgde uitstraling. Voor elke type haar is er een andere haarcrème, dus kies wel de crème die geschikt is voor uw haar. Er zijn bijvoorbeeld crèmes voor krullend haar, of crèmes om glad haar te creëren. Zoals bij alle stylingproducten geldt ook hier; gebruik niet teveel. Gebruikt u een crème uit een pompje? Dan zijn 2 tot 3 pompjes voldoende voor de verzorging van lang haar.  Verdeel de crème goed door het haar, van lengten tot punten. Als de crème goed door het haar is verdeeld, kunt u verder gaan met de rest van uw stylingroutine. Crèmes worden over het algemeen voornamelijk gebruikt voor halflang tot lang haar.

MOUSSE

Net als bij de andere stylingproducten is er ook veel keuze uit mousseproducten. Mousse is vooral geschikt om het haar volume te geven en te modelleren. Zorg ervoor dat het haar vochtig tot handdoekdroog is. Schud de bus goed voor gebruik en doe een klein beetje op uw hand, teveel mousse zal het haar niet mooier maken. Doordat de bus goed geschud is zal er een mooie, luchtige bol mousse onstaan. Verdeel de mousse over beide handen en verdeel het vervolgens over het haar. Begin boven op het hoofd, maar probeer niet teveel de hoofdhuid te raken en ga door totdat ook de puntjes voorzien zijn. Voor extra volume buigt u uw hoofd voorover en brengt u de mouse ondersteboven aan. Als u de mousse in het haar hebt gemasseerd kunt u verder gaan met het föhnen van het haar.