Nagellak

Nagellak is niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld. Het maakt je look compleet en het ziet er verzorgd uit. Nagellak is er ter decoratie, versteviging of bescherming van je nagels aan zowel je handen als voeten. Nagellak wordt verkocht in een klein potje waarvan het dopje bestaat uit een kwastje. Met dit kwastje kan de nagellak aangebracht worden op de nagels.

227 artikel(en)

Nagellak

Nagellak is niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld. Het maakt je look compleet en het ziet er verzorgd uit. Nagellak is er ter decoratie, versteviging of bescherming van je nagels aan zowel je handen als voeten. Nagellak wordt verkocht in een klein potje waarvan het dopje bestaat uit een kwastje. Met dit kwastje kan de nagellak aangebracht worden op de nagels.

Nagellak is verkrijgbaar in diverse kleuren, van naturel tot een fluorescerend. Ieder seizoen zijn er weer nieuwe trends op het gebied van nagellak en komen er nieuwe kleuren op de markt. Gebruik bij het aanbrengen van een nagellak altijd een basecoat en top coat om er voor te zorgen dat je nagellak langer blijft zitten. Wil je een ander kleurtje op je nagels? Verwijder dan de kleur met een nagellakremover. HBB24 heeft een uitgebreid assortiment nagellak van merken als CND, Sibel en Yves Saint Laurent.

SOORTEN NAGELLAK

Er zijn verschillende soorten nagellak en in diverse kleuren te verkrijgen. Populaire kleuren zijn, rozepaarsroodblauwgroenoranjezwart  en naturel. Het gaat hierbij om nagellak en gellak. Ook zijn er de base coat en top coat die niet mogen ontbreken.

BASE COAT

Een base coat, basislaag, is een basislaag welke zorgt voor een perfecte hechting van de nagellak. Dit is een heldere, ondoorzichtige nagellak die op de nagel wordt aangebracht. Het versterkt de nagel en creëert een glad nageloppervlak. De base coat beschermt de nagel ook tegen verkleuring.

TOP COAT

Een top coat, toplaag, is een laatste laag ondoorzichtige nagellak die je aanbrengt over de kleur. Deze top coat geeft de nagels wat extra glans en zorgt ervoor dat de kleur minder snel beschadigt of slijt.

NAGELLAK

Traditionele nagellak is verkrijgbaar in diverse kleuren en tinten. De traditionele nagellak blijft ongeveer 2-7 dagen mooi zitten op de nagels. Daarna kan de kleur heel eenvoudig verwijdert worden met een nagellak remover.

GELLAK

Gellak is een langdurige nagellak dat net zoals de traditionele nagellak wordt aangebracht op de nagel door het gebruik van een kwastje. Deze nagellak droogt echter niet uit zichzelf. De nagellak dient uitgehard te worden onder een speciale UV-lamp of LED-lamp. Een traditionele nagellak blijft ongeveer 2-7 dagen mooi, een gellak kan wel tot 14 dagen meegaan. Het nadeel van gellak is dan ook dat je het minder makkelijk van de nagels af kan halen.

FRENCH MANICURE

Niet iedereen houdt er van om de nagels te decoreren met een kleurtje. French manicure is dan een oplossing. French manicure laat je nagels er natuurlijk verzorgd uitzien. Het past perfect bij een avondfeest, bruiloft of gewoon voor tijdens de weekdagen. Kenmerkend voor deze nagellook is het witte randje bovenaan de nagel. De rest van de nagel is natuurlijk gelakt, ook wel nude genoemd. Het is belangrijk dat de nagels goed verzorgd zijn voordat je de French manicure aanbrengt. Wil je meer weten over wat een French manicure is en hoe je deze aanbrengt? Lees dan onze blog: De perfecte French manicure.

NAGELLAK TIPS

Je nagels mooi lakken is niet eenvoudig. Met enkele tips kan ook jij zonder moeite je nagels mooi lakken.
- Begin met een base coat. Het aanbrengen van een base coat vraag extra tijd maar het zorgt voor een goede basis waar de nagellak goed op kan hechten.
- Gebruik nagelriemolie na het aanbrengen van de nagellak. Dit zorgt ervoor dat de nagelriem soepel en gezond blijft.
- Breng dunne lagen nagellak aan. Door 3 dunne lagen nagellak aan te brengen zorgt dit voor een snellere droging en zo blijft de kleur mooi strak op de nagel zitten.
- Bewaar de nagellak op koele, donkere en droge plekken om het zo lang mogelijk houdbaar te houden. Wanneer de lak te veel zonlicht ziet kan de kleur veranderen
- Schud nooit met je flesje nagellak. Rol het flesje heen en weer tussen twee handen in. Houdt hierbij het flesje verticaal want zo ontstaan er geen luchtbellen in de nagellak.
- Gebruik een toplaag om je werk af te maken. Breng de top coat aan tot het uiterste puntje van de nagel om zo lang mogelijk te genieten van je kleur.

VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment nagellak. Of u nu op zoek bent naar een shellac, nagellak of meer, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!