Shopping Cart Pixel
Mediceuticals Dual Therapy Masker Anti-Aging 178ml
Mediceuticals Dual Therapy Masker Anti-Aging 178ml
Mediceuticals

ARTIKELNR.

054355601061

Mediceuticals Dual Therapy Masker Anti-Aging 178ml

Mediceuticals Dual Therapy Anti-Aging Scalp and Hair Masque. Dit masker is een diepe, intensieve hersteller dat droog, weerbarstig en beschadigd haar repareert en verjongt. Het geeft het haar hydratatie, ontwart, geeft glans, kleurbriljantie, hersteld het vochtgehalte en stimuleert de hoofdhuid voor een gezonde haargroei. Gebruik: Rijkelijk aanbrengen op gewassen haar van hoofdhuid tot punten. Kan voor alle haartypen gebruikt worden. Laat 2-5 minuten inwerken, grondig uitspoelen met warm water.
Lees meer
Voorraad
Onze prijs: 27,50
 • Snelle levering en vanaf €40,- geen verzendkosten

 • Professionele klantenservice

 • Veilig shoppen

 • Breed assortiment

 • Voor 17:00 besteld volgende dag in huis

Merk informatie:

De Amerikaanse Mediceuticals Laboratories ontwikkelen unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar in een optimale conditie brengen en houden. Mediceuticals haarverzorgingsproducten worden samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten.

MEDICEUTICALS PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft diverse producten uit de Mediceuticals collectie in het assortiment. Mediceuticals ontwikkelde verschillende shampoos in laboratoria voor uiteenlopende haarproblemen, zoals shampoos voor droog en vet haar en anti-roos shampoos. Speciaal voor vrouwen is er Mediceuticals for Women. Een verzorgingslijn voor voller, steviger haar en tegen haaruitval. Ook vindt u bij HBB24 een stylingslijn van Mediceuticals, die het haar niet verzwaren maar verzorgen en beschermen. Ook heeft Mediceuticals een aantal zeer verzorgende maskers ontwikkeld, zoals het Dual Therapy Anti-aging masker. De heerlijke conditioners van Mediceuticals verzorgen het haar extra na iedere wasbeurt.

MEDICEUTICALS HAIRCARE

Sinds 1964 ontwikkelt Mediceuticals oplossingen voor hoofdhuid en haarproblemen. ‘Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid,’ is de hoofdgedachte van Mediceuticals. Haarproblemen als roos, dermatitis, psoriasis en haaruitval zijn veel voorkomend en kunnen met de juiste haarverzorging worden behandeld. Mediceuticals haarproducten worden ontwikkeld met farmaceutische technologie.

MEDICEUTICALS TEGEN HAARVERLIES

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor haarverlies, zoals shock, trauma, medicatie, erfelijkheid en menopauze. Ook kan door bepaalde chemotherapie haar uitvallen. Gebruik van Mediceuticals haarverzorging stimuleert de hoofdhuid en kan haaruitval doen verminderen.

WIST U DAT?

 • Mediceuticals Laboratories gevestigd is in Fort Worth Texas?

 • Mediceuticals producten gebruikt worden in salons, spa’s en haarklinieken?

 • Een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak is van haaruitval?

 • Meer dan 90% van de mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen?

Lees meer
Reviews overzicht:
Klanten kochten ook:
Mediceuticals Styling Dimension Styling Creme 180ml
Mediceuticals Styling Dimension Styling Creme 180ml
18,50
Mediceuticals Dermagen BUpH Protectant Gel 180ml
Mediceuticals Dermagen BUpH Protectant Gel 180ml
17,80
Mediceuticals Styling Pure Hold Styling Agent Gel X-Firm Hold 180ml
Mediceuticals Styling Pure Hold Styling Agent Gel X-Firm Hold 180ml
24,90