Alpecin

Wilt u iets doen tegen uw erfelijk bepaalde haaruitval? Uw haarwortels versterken en tegelijkertijd uw haar en hoofdhuid verzorgen? De Alpecin producten van Dr. Wolff zijn speciaal ontworpen om de haargroei te stimuleren en futloos en fijn haar sterker te maken.

Alpecin

Wilt u iets doen tegen uw erfelijk bepaalde haaruitval? Uw haarwortels versterken en tegelijkertijd uw haar en hoofdhuid verzorgen? De Alpecin producten van Dr. Wolff zijn speciaal ontworpen om de haargroei te stimuleren en futloos en fijn haar sterker te maken.

Alpecin bij HBB24

Alpecin heeft shampoos voor verschillende hoofdhuidtypes. Allemaal met een doeltreffende werking. Daarnaast is er een lotion die ervoor zorgt dat de haarwortels iedere dag voldoende groei-energie krijgen. Bij Alpecin vindt u gegarandeerd de oplossing voor uw haarproblemen. HBB24 heeft diverse Alpecin producten in het assortiment. Bestel op werkdagen voor 17.00 uur, dan heeft u uw producten de volgende dag al in huis.

Haaruitval is een grote zorg voor mannen

Maar liefst 1 op de 2 mannen krijgt er mee te maken: haaruitval. In 80% van de gevallen gaat het om erfelijk bepaalde haaruitval. Dat is geen ziekte, maar een 'aanleg voor'. U komt er niet helemaal vanaf. Behandel daarom uw haar en hoofdhuid continu met Alpecin. Met Alpecin kunt u effectief erfelijk bepaalde haaruitval bestrijden.

Waarom krijgen vooral mannen last van haaruitval

In de puberteit ontstaat er bij mannen een overschot aan testosteron. Dat zorgt er enerzijds voor dat de baardharen groeien. Anderzijds verzwakt het de haarwortels in de hoofdhuid. Bij mensen met erfelijk bepaalde haaruitval reageren de haarwortels overgevoelig op het DHT-testosteron. Het hormoon blokkeert de energietoevoer en verzwakt zo de haarwortels. De groeifasen worden korter en de levensduur eindigt vroegtijdig.

Cafeïne helpt uw haar groeien

Het is bewezen dat cafeïne de haargroei kan stimuleren. De stof verbetert de huidfunctie en wordt gemakkelijk via de hoofdhuid opgenomen. Daarom is cafeïne een belangrijk ingrediënt van alle producten van Alpecin.

Hair Energizer shampoos van Alpecin

De Alpecin Hair Energizer Shampoos onderhouden en stabiliseren uw hoofdhuid. Bovendien maken deze shampoos uw haar sterker en wordt de haargroei gestimuleerd. De shampoos geven het haar een zachte glans. U kunt uw haar er dagelijks mee wassen, zelfs als u een droge hoofdhuid heeft. Hair Energizer shampoos zijn er voor normaal of vet haar, anti roos, dunner wordend haar en de gevoelige hoofdhuid.

Medicinal van Alpecin

De Medicinal lijn van Alpecin bestaat uit verschillende lotions die allereerst een regelmatig voorkomend hoofdhuidprobleem aanpakken, zoals schilfers, een gevoelige of vette hoofdhuid. In de tweede plaats zorgen ze ervoor dat uw haaruitval vermindert. De lotions moeten niet uitgespoeld worden.

Wist u dat…

● Een haarwortel ongeveer 8 jaar actief is? Daarna begint een rustperiode. De wortel laat het haar los, het valt uit, maar er is geen sprake van haaruitval. Daarna start er weer een nieuwe groeifase. Een wortel heeft gemiddeld 14 groeifases en sterft dan.

ALPECIN PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Alpecin producten. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!