Darphin

Darphin biedt serums die de huid in evenwicht brengen, ontgiften, roodheid tegengaan en herstellen. De producten zijn vervaardigd met de fijnste aromatische essentiële oliën die direct smelten op de huid. De uit Parijs afkomstige producten zijn ontstaan uit een passie voor perfectie. De producten krijgen de meest persoonlijke aandacht en dat is ook hoe de huid verzorgt moet worden.

71 artikel(en)

Darphin

Darphin biedt serums die de huid in evenwicht brengen, ontgiften, roodheid tegengaan en herstellen. De producten zijn vervaardigd met de fijnste aromatische essentiële oliën die direct smelten op de huid. De uit Parijs afkomstige producten zijn ontstaan uit een passie voor perfectie. De producten krijgen de meest persoonlijke aandacht en dat is ook hoe de huid verzorgt moet worden.

Darphin is zoveel meer dan een verzorging, het is een kunst. Ieder product wordt onder dermatologisch toezicht aan strenge klinische testen onderworpen om hun doeltreffendheid aan te tonen. Zo krijgt ieder huidtype een volledig aangepaste routine die de huid terug doet heropleven en in balans brengt.

DARPHIN BESTSELLERS

  1. 1.       Darphin Intral Soothing Serum

Verminder roodheid, voorkom irritaties en kalmeer de huid met het Darphin Intral Soothing Serum. De geavanceerde hydratatietechnologie trekt snel in de huid. De ingrediënten zijn 83% van natuurlijke oorsprong. De huid wordt gekalmeerd door meidoorn, pioenroos en kamille.

Vrij van parabenen, minerale olie, ftalaten en formaldehyde. Vul je dagelijkse verzorging aan met de andere producten uit de soothing collectie van Intral.

  1. 2.       Darphin Hydraskin Light Crème

Ga voor een frisse look gedurende de hele dag met een hydratatie-infusie van waterrijke planten in de Darphin Hydraskin light crème. De crème bestaat uit 92% waterrijke zeekraal, kiwi en Franse vlinderlavendel. 84% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en vrij van parabenen, minerale oliën, ftalaten en formaldhyde.

Maak je dagelijkse verzorging complet met de producten van Hydraskin in de hydrating collectie.

  1. 3.       Darphin Ideal Resource Crème

Met de Darphin Ideal Resource Crème ga je voor een jonger uitziende huid in slechts 1 week. De crème verjongt en stimuleert de natuurlijke collageenproductie voor een jong uitziende huid. De crème bevat 87% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is vrij van parabenen, minerale olie, ftalaten en formaldehyde.

Ontdek meer producten uit de Rejuvenating collectie van Ideal Resource.

  1. 4.       Darphin Lumiere Essentielle Illuminating Oil Serum

Voed de huid diep, verstevig het en egaliseer fijne lijntjes om zo een stralende teint te creëren. Darphin Lumiere Essentielle Illuminating Oil Serum is een bron van jeugd, pre-aging. Het serum bevat verhelderende essentiële oliën van 7 waardevolle planten als: tangerine, sinaasappel, neroli, roos, ylang ylang, cederhout en gember. 90% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en vrij van parabenen, minerale olie, ftalaten en formaldehyde.

Probeer ook de andere producten uit de illuminating collectie van Lumiere Essentielle.

  1. 5.       Darphin Aromatic Body Revitalizing Oil

Voedt de huid met een mix van kostbare planten en essentiële oliën in de Darphin Aromatic Body Revitalizing olie. De olie voedt de huiden zorgt voor een gezonde gloed op de huid en extra glans in het haar. De olie is vrij van parabenen, minerale oliën, ftalaten en formaldehyde.

  1. 6.       Darphin Cleansing Balm Rosewood

Spoel onzuiverheden, make-up en vervuiling weg met de honingachtige Darphin Cleansing Balm Rosewood. De balsem voedt de huid en verjongt. Met als resultaat een soepele hydratatie en glans. De balsem is vrij van parabenen, minerale olie, ftalaten, formaldehyde.

DARPHIN PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Darphin producten. Of u nu op zoek bent naar een lichaams- of gezichtsverzorgingsproduct, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!