Etro

Etro heeft een prachtig assortiment luxe geuren. Het mooie van deze geuren is dat u ze heel goed met elkaar kunt combineren. U kunt ze dus apart gebruiken en u kunt zelf een unieke geur samenstellen door een combinatie te maken met andere parfums van Etro.

72 artikel(en)

Etro

Etro heeft een prachtig assortiment luxe geuren. Het mooie van deze geuren is dat u ze heel goed met elkaar kunt combineren. U kunt ze dus apart gebruiken en u kunt zelf een unieke geur samenstellen door een combinatie te maken met andere parfums van Etro.

Etro bij HBB24

HBB24 heeft meer dan 30 verschillende soorten parfum en eau de toilette van Etro. Daaronder vallen geuren voor vrouwen, voor mannen en geuren die door zowel vrouwen als mannen gedragen worden (de unisex geuren). Daarnaast heeft HBB24 bijpassende douchegels en bodylotions. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

Stel zelf u geur samen

Met Etro stelt u zelf de geur samen die past bij uw stemming. In 1989 creëerde Etro een exclusieve collectie van parfums en eau de toilettes. Met deze collectie van Etro kunt u uw geur aan elke gelegenheid aanpassen. Afhankelijk van hoe u zich voelt, kiest u voor een geur die uw emoties versterkt en verlengt, als u bijvoorbeeld vrolijk en gelukkig bent. Of een geur die uw stemming juist neutraliseert, als u zich niet zo prettig voelt. Etro heeft een 'geurenpallet' dat gebaseerd is op het culturele erfgoed van de oosterse en westerse wereld.

De geuren van Etro spreken tot de verbeelding, activeren positieve sensaties en brengen herinneringen naar boven. De geuren passen zich aan aan de geur van uw huid. Zo kan een bepaalde geur bij iedereen anders ruiken en wordt uw geur origineel en uniek.

Wist u dat…

● Etro in 1968 is opgericht door Gimmo Etro? Het bedrijf begon als Italiaans modehuis en fabrikant van stoffen, accessoires, lederwaren en kleding.
● Etro nog steeds een familiebedrijf is?
● Etro in 1989 een geurcollectie introduceerde die je, afhankelijk van je stemming, met elkaar kunt combineren?
● Gimmo Etro in al zijn producten zijn passie voor kunst, cultuur, geschiedenis en kwaliteit laat zien?
● De paisleyprint het handelsmerk is van Etro? Hij heeft er zelfs een parfum voor gemaakt. Het flesje van deze parfum is heel speciaal: het heeft een paisleyprint. Terwijl de meeste flacons simpel en doorzichtig zijn.

ETRO PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Etro producten. Of u nu op zoek bent naar een luxe geur voor hem, haar of zowel voor vrouwen als mannen(de unisex geuren), u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!