Institut Esthederm

Institut Esthederm heeft een assortiment huidverzorgingsproducten die zich richten op het bevorderen van een jeugdig ogende huid. De producten respecteren en versterken niet enkel de huidecologie, maar beschermen de huid ook tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling, die op hun beurt vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

87 artikel(en)

Institut Esthederm

Institut Esthederm heeft een assortiment huidverzorgingsproducten die zich richten op het bevorderen van een jeugdig ogende huid. De producten respecteren en versterken niet enkel de huidecologie, maar beschermen de huid ook tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling, die op hun beurt vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

Eau Cellulaire

Heeft u last van een vale of energieloze huid. Gebruik Eau Cellulaire van Institut Esthederm. Eau Cellulaire wordt door de huid herkend, die er de energie van accepteert die nodig is om optimaal te functioneren. 

Active Repair

Heeft u een rijpere en verslapte huid met rimpels. Interne en externe agressies beïnvloeden de huid. Dit veroorzaakt veel en diepe rimpels en verslapping van de gezichtscontouren. Active Repair activeert de aanmaak van collageen en elastine en bevorderen de celvernieuwing. Daarbij worden de collageenvezels opnieuw geordend. De huid wordt in de diepte hersteld, rimpels verminderen.

Cyclo System

De producten van Cyclo System zijn voor de rijpere huid. Door hormonale veranderingen kan de huidveroudering versneld worden. De huid wordt dunner, droger en ruwer. Cyclo System producten zorgen voor een snellere en meer duurzaam resultaat van de rijpere huid. Het maakt de huid mooier, sterker en laat het jonger lijken. 

Hydra System

De huid kan perfect voor haar eigen vochthuishouding zorgen, indien deze in balans is. De producten van hydra system zijn voor een gehydrateerde huid zonder de juiste vochtbalans. Hydra System bevordert de circulatie van het water in de verschillende huidlagen, houdt het water beschikbaar en zorgt voor een intacte beschermlaag.

Hyaluronzuur is een molecule die van nature in onze huid en gewrichten voorkomt en zorgt voor hydratatie en smering. Bij contact met water vormt het volumineuze gels die dienen als waterreservoir en het vocht in de huid vasthouden.

Lift & Repair

Een rijpere, verslapte huid met rimpels kan het gevolg zijn van het verlies aan samenhang tussen de cellen van de opperhuid. 

Nutri System

Een vetarme huid die droog en trekkerig aanvoelt 

Osmoclean

Osmoclean van Institut Esthederm zijn unieke en diep reinigende producten. Het wordt gebruikt bij diverse behandelmomenten. 

De voorbereiding van de huid:
Met Osmoclean producten lan make-up verwijdert worden waarbij tevens de flora van de huid gerespecteerd wordt. 
Diep reinigen van de huid:
de Gentle Deep Pore Cleanser verwijdert onzuiverheden uit de huid. Het reinigt de poriën en helpt de huid beter de actieve ingrediënten te absorberen.
Peeling:
Met een diepe maar zachte peeling krijgt de huid een re-hydratatie.
Energie:
Gebruik het  Cellulair Water om de huid te revitaliseren en de natuurlijke functies te optimaliseren.

Pure System

De vette huid met neiging tot acné vraagt om speciale verzorging. De producten van Pure System werkt op de 4 stadia van de vicieuze cirkel van de vette huid: 
-1: Verminderen van talgproductie
-2: Verdunt de talgafscheiding
-3: Vermindert van het verdikken van de hoornlaag
-4: Anti-septische werking

Sensi System

De gevoelige en reactieve huid krijgt zijn rust terug met de producten van Sensi System. De onstekingsreacties en de daardoor de gevoeligheid van de huid worden verlaagt. De producten van Sensi System worden goed door de huid verdraagt. De producten bevatten Vitamine E wat ervovor zorgt dat de gevoeligheid wordt vermindert. Dit door:
- Bescherming van celmembranen, 
- Vermindering van de ontstekingsreacties
- Vermindering van de voortijdige huidveroudering

Solaire

Bescherm je huid tegen de zon zodat er geen verbranding of rimpels kunnen optreden. De Solaire producten van Institut Esthederm zorgen er voor dat er minder rimpels worden veroorzaakt door de zon. De huid wordt zacht en soepel en krijgt een mooie, egale en bruine teint.

White System

Heeft u last van pigmentvlekken door ouderdom of UV-straling? Verminder snel en langdurig bestaande pigmentvlekken. Een zachte peeling zorgt voor een directe verhelderende werking.