Joico Shampoo

Joico - The Joi of healthy hair! Joico heeft diverse shampoos die de perfecte oplossing bieden voor ieder 'haarprobleem'.

9 artikel(en)

Joico Shampoo

Joico - The Joi of healthy hair! Joico heeft diverse shampoos die de perfecte oplossing bieden voor ieder 'haarprobleem'.

Beschadigd en gekleurd haar, K-Pak Color Therapy: Een kleurbehoudende shampoo die het haar mild reinigt en die de elasticiteit en glans van het haar verbetert. Herstelt en beschermt de natuurlijke laag van het haar en zorgt voor een haarkleur die langer levendig blijft.

Fijn haar, Body LuxeVolume shampoo, maakt het haar voller tijdens het reinigen.

Droog haar, Moisture Recovery: Zacht reinigende shampoo, waarbij droog haar op optimale wijze wordt voorzien van vocht.

Grijs/wit haar, Color Endure Violet: Shampoo reinigt, intensiveert en onderhoud blond en grijs haar door het neutraliseren van koperachtige of gele kleurtonen.

Dik, gekruld en/of weerbarstig haar, Smooth Cure: Deze sulfaatvrije shampoo met KeraShield Complex reinigt het haar op milde wijze en gaat pluizen tegen. Voor heerlijk zacht, glad en handelbaar haar.

Krullend haar, Curl Cleansing: Een sulfaatvrije shampoo die krullend haar reinigt zonder het uit te drogen. 

Beschadigd haar, K-Pak: Mild reinigende shampoo die het haar versterkt en de elasticiteit en de glans verbetert.

Alle haartypen, Daily Care Treatment: Voedende shampoo die het haar sterker maakt en de conditie van de hoofdhuid verbetert.

Gekleurd haar, Color Infuse/Balance: Deze shampoos verhelderen de kleur en verminderen breuk met 53 procent. 

Blond haar, Blonde Life Brightening: Deze sulfaatvrije shampoo reinigt het blonde haar op milde wijze en zorgt dat het straalt. De mix van tamanu- en monoi oliën verzorgt het haar op krachtige wijze en geeft het zijn stevigheid, zachtheid en glans terug.