Jowaé

JOWAÉ is geïnspireerd op het woord « harmonie » in het Koreaans – spreek uit: [tcho-wa-e]. en ontstond uit de essentiële behoefte om het vitale evenwicht van de huid, dat verstoord wordt door dagelijkse irriterende factoren, te herstellen.

28 artikel(en)

Jowaé

JOWAÉ is geïnspireerd op het woord « harmonie » in het Koreaans – spreek uit: [tcho-wa-e]. en ontstond uit de essentiële behoefte om het vitale evenwicht van de huid, dat verstoord wordt door dagelijkse irriterende factoren, te herstellen.

DE INVLOED VAN HET LAND VAN DE VREDIGE OCHTEND

Zuid-Korea heeft een boomende cosmeticamarkt die sinds 2010 een groei van 2 cijfers kent (1). Door zijn creativiteit en sterke dynamiek van innovatie inspireert Korea al enkele jaren de wereldcosmeticamarkt. De combinatie van de eeuwenoude kennis van de traditionele farmacopee en pure spitstechnologie vormt de basis van een perfecte huid die zeer in de smaak valt bij de gebruiksters.

EEN ECHTE FYTOCOSMETISCHE SYNERGIE

Het fytoactief onderzoek van het Laboratorium JOWAÉ koos antioxiderende lumifenolen uit Sempervivum tectorum, een medicinale plant die in staat is zelfs de
meest extreme omstandigheden te weerstaan, en verwerkte ze in al zijn formules om de huid te beschermen en haar evenwicht te herstellen. De gepatenteerde
lumifenolen(3) in de verzorgingen van JOWAÉ worden gecombineerd met medicinale en traditionele Koreaanse planten met bewezen effect op de huid. Het Laboratorium JOWAÉ koos een referentiebestanddeel als oplossing voor elk huidprobleem: de witte thee geeft opnieuw een stralende teint, de heilige lotus heeft een zuiverend effect, de pioen kalmeert de huid, de rode ginseng heeft een verkwikkend effect, het water van sakurabloemen lest de dorst van de huid, de cameliaolie voedt, het bamboewater hydrateert en de Centella asiatica heeft een herstellend effect.

DE 4-VOUDIGE WERKING VAN DE LUMIFENOLEN

Lumifenolen: de oplossing om het evenwicht van de huid te herstellen. Met hun hoog gehalte antioxidanten, polyfenolen, proanthocyanidine, tannine en flavonoïden beschermen ze de huid tegen dagelijkse irriterende factoren (pollutie, weersveranderingen, stress, vermoeidheid...) en herstellen ze haar evenwicht.
1. BESCHERMING: antioxiderend effect
2. ONTGIFTING : activering van de natuurlijke weerstand via Nrf2
3. HERSTEL : activering van celmetabolisme
4. HELDERHEID: afremmen van tyrosinase

DE 4 FUNDAMENTELE STAPPEN VAN HET KOREAANSE GEZICHTSRITUEEL

Om de westerse vrouwen tegemoet te komen reduceerde Jowaé de lange en uitgebreide Koreaanse rituelen tot hun essentie. Zo ontstonden pasklare rituelen afgestemd op elke behoefte en wens.

1. REINIGENOm onzuiverheden te verwijderen
1. REINIGEND MICELLAIR WATER 200 & 400 ml, reinigt en verwijdert make-up van gezicht en ogen in alle zachtheid. 2. KALMERENDE REINIGENDE MELK 200 ml, reinigt en verwijdert make-up van gezichten ogen in alle zachtheid en voorkomt uitdroging.  3. ZUIVERENDE REINIGENDE GEL, 200 ml, reinigt in alle zachtheid, verwijdert het teveel aan talg en verbetert de huidkorrel.

2. VOORBEREIDENOm de huid te helpen bij het opnemen van verzorgingen
HYDRATERENDE EAU DE SOIN 200 ml, de eerste stap in hydratatie. Hydrateert, verfrist en geeft opnieuw een stralende teint.

3. ACTIVERENOm de huid jong te houden en de teint te sublimeren
VERJONGEND CONCENTRAAT TEGEN VLEKKEN 30 ml, het universele serum Maakt de huid glad en verzacht vlekken zichtbaar.

4. CORRIGEREN: Om het evenwicht van elk huidtype te herstellen
4. EVENWICHTSHERSTELLENDE MATTERENDE FLUID 40 ml, herstelt het evenwicht, matteert en hydrateert 5. HYDRATERENDE LICHTE CRÈME 40 ml, hydrateert en maakt de huid voller. 6.GEKLEURDE HYDRATERENDE CRÈME 30 ml, beschikbaar in twee tinten: hydrateert, egaliseert en sublimeert. 7. GLADMAKENDE LICHTE ANTIRIMPELCRÈME & RIJKE CRÈME 40 ml,revitaliseert de huid en vermindert rimpels. 8. GLADMAKEND OOGSERUM TEGEN RIMPELS 15 ml, vermindert rimpels en maakt oogcontouren glad. 9. ZEER RIJKE VOEDENDE CRÈME 40 ml, voedt en kalmeert. 10. KALMERENDE HERSTELLENDE BALSEM 40 ml, doelgerichte verzorging van fragiele zones voor de hele familie, kalmeert ernstig vochtgebrek (microkloofjes, schilfers, onaangenaam en trekkerig gevoel). 11. BESCHERMENDE HYDRATERENDE BALSEM125 ml, hydrateert, kalmeert en beschermt de huid iedere dag opnieuw.

JOWAÉ PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Jowaé producten. Of u nu op zoek bent naar een luxe gezichtsverzorging of dagelijkse reiniging, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!