Kérastase

Kérastase is een van de meest luxeuze merken haarverzorging. Bij HBB24 vindt u diverse Kérastase haarverzorgingsproducten zoals shampoos, conditioners en maskers.

Kérastase

Kérastase is een van de meest luxeuze merken haarverzorging. Bij HBB24 vindt u diverse Kérastase haarverzorgingsproducten zoals shampoos, conditioners en maskers.

KÉRASTASE PRODUCTEN BIJ HBB24

Bij HBB24 vindt u diverse haarverzorgingslijnen van Kérastase allemaal bestaande uit minimaal shampoo, conditioner en een leave-in product, dat het haar ultiem voorbereidt op de styling. Door deze producten te combineren, kunt u het drie stappenplan van Kérastase volledig doorlopen; Reinigen, verzorgen en modelleren. Het maakt niet uit voor welke haartype u opzoek bent naar een complete verzorgingslijn, u vindt het bij HBB24! Vandaag voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis!

KÉRASTASE HAARVERZORGING

Kérastase onderscheidt de haartypes droog en gevoelig haar, verzwakt haar, lang tot halflang haar, en gekleurd haar. Daarnaast zijn er producten voor mensen met een gevoelige/problematische hoofdhuid, dunner wordend haar en haar dat blootgesteld is aan zon en zee. Voor elk haartype heeft Kérastase een uniek ritueel bestaande uit 3 stappen ontwikkeld: reinigen, verzorgen en modelleren. Per serie zijn de drie stappen afgestemd op de kenmerken van het betreffende haartype. Zo vindt u binnen de verzorgingslijn voor droog en gevoelig haar, Nutritive, drie producten voor normaal tot droog haar. Uiteraard is er binnen ‘droog en gevoelig haar’ nog een specifiekere verdeling mogelijk. Zo is er voor dik en droog haar een aparte 3 stappen lijn, maar ook voor droog en gevoelig haar, droog en weerbarstig haar en tot slot voor droog en krullend haar. Welk haartype u dus ook heeft, bij Kérastase vindt u de geschikte verzorgingslijn om uw haar de voeding te geven die het nodig heeft.

KÉRASTASE ASSORTIMENT

Kérastse heeft voor ieder haartype een lijn. dit zijn de lijnen van Kérastase
Spécifique: De producten van Kérastase Spécifique zijn het antwoord op problemen met de hoofdhuid.
- Densifqiue: Last van minder haar of vermindert je haarmassa? Kies dan voor de producten van Kérastase Densifique, de oplossing voor het fijner worden van de haarmassa.
- Nutritive: Droom je ook van zijdezacht haar? De producten van Kérastase Nutritive geven een complete voeding aan droog tot zeer droog haar, rebels haar of krullen. 
- Réflection: Bescherm je haarkleur en geef het haar glans met de producten va Kérastase Réflection. Geschikt voor gekleurd haar of haar met highlights.
- Blond Absolu: Ongeacht welke type blond haar je hebt, de producten van Kérastase Blond Absolu verzorgen en neutraliseren.
- Elixir Ultime: Geef je haar extra glans en zachtheid met Elixir Ultime, Geschikt voor alle haartypes.
- Résistance: Breekt je haar makkelijk? Zijn je punten beschadigd of heb je futloos haar? Kérastase Résistance is het antwoord voor beschadigd, zeer beschadigd en over-behandeld haar. Ook geschikt voor het haar zonder vokume.
- Discipline: Kalmeer je rebelse haar met de producten van Kérastase Discipline. De droogtijd van je haar wordt verkort en je haar wordt glad en soepel. 
- Aura Botanica: Reinig het haar sterk met de producten van Kérastase Aura Botanica. De producten zijn de oplossing voor dof, licht gevoelig haar. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Zonder siliconen, sulfaten en parabenen. 
- Fusio Dose: Geef je haar een verzorging op maat met de Kérastase Fusio-Dose producten.
- Chronologiste: Revitaliseer je hoofdhuid en haar met de producten van Kérastase Chronologiste

WIST U DAT?

  • Kérastase ook een merk is van de l’Oréal Professional Group?

  • Kérastase zich richt op de luxueuze markt?

  • Kérastase voornamelijk in high-end salons wordt gebruikt?