La Roche-Posay

La Roche-Posay is een luxe beautymerk uit de gelijknamige plaats in West-Frankrijk en staat bekend als een specialist voor de (zeer) gevoelige huid. De hoogwaardige huidverzorgingsproducten worden al meer dan 30 jaar in Frankrijk gemaakt op basis van het lokale bronwater. La Roche-Posay werkt daarbij samen met duizenden dermatologen om voor zelfs de meest gevoelige huid een unieke en doeltreffende verzorging te ontwikkelen.

149 artikel(en)

La Roche-Posay

La Roche-Posay is een luxe beautymerk uit de gelijknamige plaats in West-Frankrijk en staat bekend als een specialist voor de (zeer) gevoelige huid. De hoogwaardige huidverzorgingsproducten worden al meer dan 30 jaar in Frankrijk gemaakt op basis van het lokale bronwater. La Roche-Posay werkt daarbij samen met duizenden dermatologen om voor zelfs de meest gevoelige huid een unieke en doeltreffende verzorging te ontwikkelen.

La Roche-Posay wordt zowel voorgeschreven door dermatologen als aangeraden in informele kring. En dat is meteen de kracht van het merk. Mond-tot-mondreclame van tevreden gebruikers zorgt er voor dat steeds meer mensen de hoog kwalitatieve, betrouwbare producten van La Roche-Posay leren kennen.

LA ROCHE-POSAY BRONWATER

Het bronwater dat in de producten van La Roche-Posay wordt gebruikt spreekt tot de verbeelding. Er is zelfs een legende gaande omtrent de helende kracht van het water. Bertrand Du Guesclin, grootofficier van keizer Karel V, zou aan het eind van de 14e eeuw de bronnen van La Roche-Posay hebben ontdekt toen hij terugkwam van een veldtocht in Spanje. Hij zou bij de bron zijn gestopt om de manschappen en paarden te laten drinken. Du Guesclins paard, dat aan eczeem leed, zou in het water hebben gebaad en er genezen zijn uitgekomen.

LA ROCHE-POSAY PRODUCTEN BIJ HBB24

De verzorgende producten van La Roche-Posay worden ontwikkeld in een intensieve samenwerking met dermatologen over de hele wereld. Hierdoor zijn schadelijke ingrediënten niet aanwezig. Alle producten zijn ongeparfumeerd en vaak parabenvrij. HBB24 biedt een uitgebreid assortiment producten voor uw verzorgingsroutine, waaronder verzorgende crèmes, zonnebescherming en zelfs shampoos.

HBB24 heeft een zeer uitgebreid assortiment aan La Roch-Posay producten, bestaande uit verschillende lijnen:

Effaclar – Intensieve behandeling van de onzuivere huid. Vanuit een unieke kennis rond de huidfysiologie heeft La Roch-Posay een expertgamma ontwikkeld voor elk type vette huid.

Fysiologische Reiniging - De doorbraak in demaquillage van de gevoelige huid.

Hydréane – Met bronwater geproduceerde innovatieve producten, rijk aan selenium. Hydraterende verzorging die beter inspeelt op de specifieke behoeften van de gevoelige huid. 

Kerium – Efficiënte verzorging voor uw hoofdhuid en haar. Alle Kerium producten bevatten erkende actieve bestanddelen voor een efficiënte werking en maximaal respect voor de hoofdhuid. De formule is speciaal ontwikkeld om het haar zacht en glanzend te maken. 

Hydraphase – Intensief, langdurige hydraterende verzorging voor aanhoudend comfort.

Rosaliac – Voor de reactieve huid die last heeft van tijdelijke of permanente roodheid. Roodheid wordt geneutraliseerd en het huid wordt versterkt. 

Toleriane – De eerste verzorging speciaal ontwikkeld voor elke intolerante en allergische huid. Het assortiment Toleriane brengt extreem, onmiddellijk en langdurig comfort, zonder parfum, zonder bewaarmiddelen en zonder alcohol, om de allergische of geïrriteerde huid tot rust te brengen.

Lipikar – Speciaal voor de droge huid met neiging tot atopisch eczeem.

Cicaplast – Gericht op het herstel van de geïrriteerde huid en het herstellen van beschadigingen van de opperhuid. De producten helpen wondheling te versnellen en brengen onmiddellijke verzachting in geval van kloven en wondjes. Ideaal om na dermatologische behandelingen te gebruiken om littekens te helpen voorkomen.

Iso-Urea – Hydraterende en gladmakende productlijn voor de droge en ruwe huid. Een rijkte textuur vernieuwd de huid grondig. 

Anthelios – Zonbeschermingslijn die wordt aanbevolen door dermatologen in heel Europa. Speciale producten met zeer hoge bescherming en extra sterke UVA-filtering. De producten zijn afgestemd op elk type huid en zonnestraling.

Substiane – Met het innovatieve Pro-xylane™ een voorloper op het gebied van huidverzorging. De producten hertekenen het gezicht en hebben een reconstruerende verzorging tegen de huidveroudering.

WIST U DAT?

  • Wereldwijd meer dan 25.000 dermatologen producten van La Roche-Posay aanbevelen?
  • Het bronwater in La Roche-Posay al sinds de zeventiende eeuw officieel erkend wordt als heelzaam voor de volksgezondheid?
  • La Roche-Posay in 1913 door de Académie de Médecine officieel erkend werd als ‘Hydromineraal Kuuroord’?