Magnitone

Verzorg de huid met de apparaten van Magnitone. Wanneer je enkel het gezicht wilt reinigen is een Barefaced reinigingsborstel geschikt. Voor het gezicht en lichaam is The Full Monty.

27 artikel(en)

Magnitone

Verzorg de huid met de apparaten van Magnitone. Wanneer je enkel het gezicht wilt reinigen is een Barefaced reinigingsborstel geschikt. Voor het gezicht en lichaam is The Full Monty.

Barefaced 

De gezichtsreinigingsborstels voor dagelijks gebruik van Magnitone Barefaced. De poriën krijgen een diepte reiniging, de huid krijgt een stralende teint en huid wordt, elke dag opnieuw, in topconditie gebracht. Laat je huid zien, waar en wanneer dan ook! De Barefaced reinigingsborstel hebben 2 modes en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

The Full Monty

De gezicht- en lichaamsreinigingsborstel van Magnitone The Full Monty is een 2-in-1 reinigingsborstel. De borstel beschikt over 3 instellingen:

1. Het gezicht
2. Het lichaam
3. De voeten

Met behulp van de 3 verwisselbare opzetborstels verzorg je het lichaam van top tot teen! The Full Monty reinigingsborstel hebben 5 modes en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Borstelkoppen

Vernieuw en vervang de opzetborstels voor gelaatsreiniging. Er zijn reinigingsborstels voor ieder huidtype: normale huid, gevoelige huid, alle huidtypen. Het is belangrijk om de borstels iederen 3 maanden te vervangen en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De borstels zijn zeer eenvoudig te vervangen.

Vibra-Sonic techniek

De reinigingsborstels van Magnitone maken gebruik van de Vibra-Sonic techniek. De Vibra-Sonic unieke technologie is ontwikkeld door huidartsen en dermatologen, zorgt voor een betere en diepere reiniging van de huid dan de traditionele methode. Als je de Magnitone reinigingsborstel gaat gebruiken, zul je merken dat je huid na elke reiniging fris en energiek voelt. De techniek is een mix van sonische trillingen en pulserende bewegingen, die samen diep reinigen en helpen om uw huid in een zeer goede conditie te brengen en te houden!

MAGNITONE PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Magnitone  producten. Of u nu op zoek bent naar reinigingsborstel voor gezicht, lichaam of voeten, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!