Nioxin

NIOXIN maakt gebruik van geavanceerde technologieën voor dikker, dichter en voller uitziend haar. Dunner wordend haar treft mannen en vrouwen van alle leeftijden. Vaak is de oorzaak erfelijk bepaald maar dunner wordend haar kan ook veroorzaakt worden door medicatie, stress, voeding, dieet, milieu of omgeving. Wanneer je de NIOXIN systemen en aanvullende producten correct gebruikt, haal je het maximale uit je NIOXIN haarverzorging.

46 artikel(en)

Nioxin

NIOXIN maakt gebruik van geavanceerde technologieën voor dikker, dichter en voller uitziend haar. Dunner wordend haar treft mannen en vrouwen van alle leeftijden. Vaak is de oorzaak erfelijk bepaald maar dunner wordend haar kan ook veroorzaakt worden door medicatie, stress, voeding, dieet, milieu of omgeving. Wanneer je de NIOXIN systemen en aanvullende producten correct gebruikt, haal je het maximale uit je NIOXIN haarverzorging.

NIOXIN: DE OPLOSSING VOOR DUNNER WORDEND HAAR

Dunner wordend haar kan herkend worden door drie waarschuwingssignalen: dichtheid, diameter en derma. Wanneer je minder afzonderlijke haren hebt is een eerste signaal van dunner wordend haar. Wanneer het haar er pluizig uitziet en plat valt, kan het zijn dat de haren afzonderlijk dunner worden. Daarnaast is de hoofdhuid een belangrijk aspect van dunner wordend haar. Een gezonde hoofdhuid ondersteunt een gezonde haargroei.

Dunner wordend haar kan ook veroorzaakt worden door stress, gezondheid, milieu, medicatie en voeding en erfelijke aanleg. NIOXIN biedt diverse oplossingen voor dunner wordend haar zoals shampoos, conditioners, maar ook stylingproducten zoals een foam mousse, gel en protector spray. Als u vandaag voor 17.00 uur bestelt, hebt u de artikelen morgen in huis!

NIOXIN 3D STYLING

Geef het haar een dikker en voller uitziende look met de 3D stylingproducten van NIOXIN. Geef het haar textuur en een sterke hold. De styling producten zijn opgedeeld in twee categorieën; stylingproducten thickness & hold en light & flexible.
Bekijk alle 3D styling producten >>

NIOXIN INTENSIVE TREATMENT

Vul het 3-delige NIOXIN systeem aan met de NIOXIN Intensive treatment. Vergroot de dikte van het aanwezige haar met de Diaboost leave-on behandeling. Of ga plaatselijk dunner wordend haar tegen met de Hair Booster. Een intensieve treatment haarmasker zorgt voor een verhoogde weerstand van de haarschacht.
Bekijk alle Nioxin Intensive Treatment producten >>

NIOXIN SYSTEM

De diverse systemen van NIOXIN reinigen, optimaliseren en behandelen het haar en de hoofdhuid voor de gewenste vorm van dunner wordend haar.

System 1: voor normaal tot dun haar met een fijne structuur
System 1 beschermt het haar tegen haarbreuk en verbetert de haartextuur. De producten zijn speciaal voor normaal tot dun uitziend haar met een fijne structuur. System 1 verfrist de hoofdhuid en vergroot de haartextuur.

System 2: voor dunner wordend natuurlijk haar
De producten van System 2 zijn ontwikkeld voor zichtbaar dunner wordend, fijner en natuurlijk haar. Het systeem zorgt ervoor dat het haar er voller gaat uitzien en wordt versterkt tegen beschadigingen.

System 3: Voor gekleurd haar
Voor normaal tot dun uitziend gekleurd haar zijn de producten van System 3 ontwikkeld. De producten verbeteren de haartextuur en herstellen het vochtbalans. De vochtbalans van gekleurd haar wordt gereguleerd.

System 4: Voor behandeld haar
Voor het haar dat zichtbaar dunner wordt door chemische behandelingen, zijn de producten van System 4 ontwikkeld. System 4 zorgt voor voller uitziend haar en het herstellen van de vochtbalans van gekleurd haar.

System 5: haar met een dikke structuur (chemisch en natuurlijk haar)
System 5 is ontwikkeld voor normaal tot dun uitziend haar met een medium tot dikke haarstructuur. De producten zijn geschikt voor zowel chemisch behandeld als natuurlijk haar. System 5 laat het haar er voller uitzien en gehydrateerd.

System 6: dunner wordend haar (chemisch behandeld)
Voor gladder en voller uitziend haar is System 6 geschikt. De producten zijn ontwikkeld voor zichtbaar dunner wordend natuurlijk en gekleurd haar met een dikkere haarstructuur.

Hieronder een compleet overzicht van de systemen en voor welk type haar het systeem ontwikkeld is:

System 1 Fijn haar                        Normaal tot dun uitziend                            x
System 2 Fijn haar                        Zichtbaar dunner wordend                         x
System 3 Fijn haar                        Normaal tot dun uitziend                            Chemisch behandeld haar
System 4 Fijn haar                        Zichtbaar dunner wordend                         Chemisch behandeld haar
System 5 Normaal - dik haar      Normaal tot dun uitziend                            Chemisch behandeld haar
System 6 Medium - dik haar       Zichtbaar dunner wordend                         Chemisch behandeld haar

WIST U DAT?

• NIOXIN 3-delige Systemskits heeft met een cleanser, revitaliser en treatment?
• NIOXIN wereldwijd meer dan 50% van de mensen helpt die dunner wordend haar ervaren?
• Eva Graham, de oprichtster van NIOXIN, de helft van haar eigen haar verloor na de geboorte van haar kind.