Oolaboo

Oolaboo legt de link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. De veilig en waardevolle voedingsstoffen verzorgen de huid en het haar van binnenuit. Een belangrijk uitgangspunt is de liefde voor mens, dier en milieu. De bijzonder werkzame stoffen van superfoods zijn verwerkt in verzorgende producten voor huid en haar in de collectie Super Foodies.

2 artikel(en)

Oolaboo

Oolaboo legt de link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. De veilig en waardevolle voedingsstoffen verzorgen de huid en het haar van binnenuit. Een belangrijk uitgangspunt is de liefde voor mens, dier en milieu. De bijzonder werkzame stoffen van superfoods zijn verwerkt in verzorgende producten voor huid en haar in de collectie Super Foodies.

Oolaboo Super Foodies

Oolaboo is er in hharlaboratoria in geslaagd de bijzondere werkzame stoffen van super foods te verwerken in onze verzorgende haar- en huidproducten. Al de Super Foodies verzorgingsproducten bestaan uit een enorme hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen voor huid, haar en innerlijke gezondheid. Aan de basis van elk product ligt Matcha: de oudste en meest zeldzame theesoort van Japan. 

OOOO de parfum

OOOO de parfum 01 is een glamoureus eau de parfum ontwikkeld in het zuid-franse Grasse, sinds de 16e eeuw dé parfumstad. Een subtiele en bloemige geur, stimuleert en doet uw zintuigen opleven. OOOO de parfum scented candle 02 Sandalwood is een ambachtelijke kaars uit 100% eco-sojawas, zonder kleurstoffen of andere synthetische toevoegingen, in een pot van gerecycled glas. OOOO de parfum aroma diffuser 03 is ambachtelijk vervaardigd en bestaat uit een gerecyclede fles met natuurlijke rattan geurstokjes. Zorgt voor een aangename geur en een weldadige sfeer in de omgeving en is een stijlvolle manier om elke ruimte heerlijk te laten ruiken.

Oolaboo Haircare

De Oolaboo collectie haarverzorgingsproducten is geboren uit de ervaring in ‘skin care technology’. Dit heeft als voordeel dat de haarverzorgingsproducten niet alleen een zeer luxueuze beleving hebben, maar voor ons haar en onze hoofdhuid ook veel resultaatgerichter werken dan andere merken.

Oolaboo Skincare

De huidverzorginsproducten van Oolaboo bestaan uitsluitend uit veilige en natuurlijke voedingsstoffen die gemakkelijk geabsorbeerd worden door het lichaam. Oolaboo heeft volstrekt unieke ideeën over de beste en de veiligste manier van huidverbetering. Het concept is een combinatie van waardevolle voedingsstoffen, resultaatgericht, direct en efficiënt om de huid van binnenuit te verzorgen (nutraceuticals) in samenwerking met superieure en veilige huidverzorgingsproducten voor de buitenkant (cosmeceuticals).

Je gezicht is sprekend en het is dus belangrijk om daar extra aandacht aan te geven. De huidverbeteringssproducten van Oolaboo zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen. Alle huidverbeteringsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest. Veel van de geselecteerde actieve ingrediënten in de huidverbetering komen van nature ook voor in onze voeding en dat is een bewuste keuze. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is. Oolaboo heeft diverse huidverzorgingsprogramma's:

* Saveguard: Een lijn voedende, herstellende en beschermende producten die zorgen voor een frisse, voedzame en hydraterende boost. Alle producten zijn rijk aan antioxidanten die de huid beschermen tegen externe factoren verantwoordelijk voor de eerste tekenen van huidveroudering. Geschikt voor alle huidcondities, maar speciaal aanbevolen voor (over)gevoelige huidcondities. Geeft de huid alle bescherming die het nodig heeft als belangrijkste binding tussen je binnen- en buitenwereld.

* Ageless: Een beschermend en hydraterend programma voor de rijpere huid, boordevol natuurlijke voedingsstoffen. De actieve nutriënten stimuleren de celvernieuwing en gaan huidveroudering tegen. Het ageless program biedt de rijpere huid de beste verzorging die haar de tijd zal doen vergeten.

* Truffle Indulgence: Deze bijzondere productlijn bestaat uit luxueuze anti-aging crème, elixer, masker en een oogcrème met een hoogwaardige samensmelting van voedende nutriënten op basis van stamceltechnologie. Deze nutriënten beschermen de stamcellen in de huid en brengen de omgeving waarin zij zich bevinden in een goede conditie. Een zeer innovatieve technologie die rimpels en lijntjes effectief vermindert. De anti-aging producten zijn geschikt voor alle huidcondities en worden speciaal aanbevolen voor iedereen van 40 jaar en ouder.

* Oil Control: Het oil control program biedt een lijn natuurlijke en cosmetische producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de huid met een verstoorde productie van talg of huidvet. De wash, scrub, cream en concealer zijn samengesteld uit grondstoffen van de puurste natuurproducten zoals kaneel, sinaasappel en perzik. Deze unieke samenstelling brengt de vochtbalans op peil en laat de huid opnieuw stralen.

* Wipe off Cleansing: Elke huid verdient zowel ’s ochtends als ’s avonds een intensieve maar toch verzachtende en verzorgende reiniging. Het wipe off cleansing program omvat een herstellende, romige emulsie die te gebruiken is als cleanser, make-up remover en tonic in één. Zo begint je huid fris en gereinigd aan de dag waarna ze ’s avonds kan herstellen en kalmeren.

* Beauty Sleep: Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Ook voor een gezonde, stralende huid is voldoende rust van essentieel belang. Om de huid ’s nachts te ondersteunen ontwikkelde Oolaboo het beauty sleep program, speciaal voor de nacht. De crèmes bevatten onder andere manukahoning en herstellen, beschermen, hydrateren en kalmeren. Je huid begint de dag fris en uitgerust, net als jij.

* Essential cocktail: Deze collectie van 100% natuurlijke essentiële oliën bevat een blend van verschillende oliën, die ieder hun eigen uitdaging aangaan zoals huidveroudering, overgevoeligheid of acne. De cocktails zijn rijk aan voedingsstoffen en bedekken de huid met een ongeëvenaarde glans en zachtheid. De toepassing is veelzijdig. Na een douche of bad een paar druppels inmasseren over een vochtige huid. Of een paar druppels direct in het badwater gebruiken. Speciaal aanbevolen onder jouw favoriete Oolaboo crème of masker.

* Skin Superb: Skin superb easy matching nutrition blemish balm is een licht getinte dagcrème die de huid voedt en tegelijktijdig kleine imperfecties camoufleert. Het biedt voldoende dekking om de huidteint te egaliseren terwijl de huid wordt gehydrateerd.

*Skin Rebirth: Jaarringen vertellen ons niet alleen iets over de leeftijd van een boom, ze vormen ook een afspiegeling van het klimaat wat de boom heeft meegemaakt. Hoe ouder de boom, hoe meer informatie de boom bevat. Onder optimale omstandigheden, met betrekking tot vocht, temperatuur en licht groeien de cellen groot en wijd en bij slechtere omstandigheden zijn de cellen kleiner en daardoor dichter op elkaar. Door de ringen te tellen, kunnen we vaststellen hoe oud de boom is (geworden). Onze huid vertelt ons eigenlijk eenzelfde verhaal. Optimale omstandigheden, zoals de leefomgeving, voeding, verzorging en licht zijn belangrijk voor het welbevinden van onze huid. Met deze wetenschap zijn de vier producten van het skin rebirth 4 phase concentrated cellular program ontwikkeld. De producten zijn samengesteld met geavanceerde actieve ingrediënten, werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering tegen te gaan.