Piz Buin

De zonbescherming van Piz Buin is al meer dan 65 jaar op de markt. Piz Buin was zelfs één van de eersten die werkten met de SPF toevoeging. Het merk biedt gepaste zonverzorging voor verschillende huidtypen.

11 artikel(en)

Piz Buin

De zonbescherming van Piz Buin is al meer dan 65 jaar op de markt. Piz Buin was zelfs één van de eersten die werkten met de SPF toevoeging. Het merk biedt gepaste zonverzorging voor verschillende huidtypen.

Allergy

Een gevoelige huid kan soms al last hebben van een minimale blootstelling aan de zon. Het kan gevoelige plekken veroorzaken waardoor je moeilijk van de zon kan genieten. Piz Buin Allergy is speciaal ontwikkeld met Dermatologen om de gevoelige huid tegen de zon te kunnen beschermen. Het combinieert UVA en UVB bescherming met Calmanelle, een uniek anti-irritatie complex. 

After Sun

Na een dag in de zon heeft de huid revitalisatie en hydratatie nodig. Behandel de huid daarom met een van de After Sun producten van Piz Buin om de natuurlijke vochtbalans te herstellen. De producten beschermen de huid tegen uitdroging en zorgen dat je langer en mooier bruin blijft. 

Mountain

Gebruik jij ook je zomer zonnebrand in de bergen? De hoogtes in de bergen vragen om speciale bescherming. Piz Buin Mountain is speciaal ontworpen voor de omstandigheden op grote hoogte. Alle producten zijn voorzien van innovatieve formules die UVA en UVB bescherming combineren met een extract van Edelweiss dat helpt om de huid te beschermen tegen de zon en langdurge huidschade. De huid wordt beschermd tegen extreme kou en wind. 

Ultra Light

De meeste zonbeschermingsproducten bieden voldoende bescherming maar verminderen door absorptie en hydratatie van de huid. Piz Buin Ulta Light kan beide hebben! de sprays en vloeistoffen hydrateren de huid net zoals een vochtinbrengende zonlotion waardoor de huid soepel en zacht blijft tijdens het blootstellen aan de zon. De ultra-lichte, niet-vettige textuur zorgt ervoor dat de producten direct onzichtbaar zijn en geen witte strepen nalaten. 

Wet Skin

Als je in de zomer bij de zee zit, hoef je je lichaam niet droog te maken voordat je voorziet van een nieuwe bescherming tegen de zon. Piz Buin Wet Skin is een transparante spray die rechtstreeks op de natte huid aan gebracht kan worden. Kom uit het water, ga terug liggen en relax! laat de zon uw huid drogen. 

Instant Glow

Nu kan je huid die mooie, glinsterende schijn een hele zomer lang hebben. En dit zonder verlies van zonbescherming. De lichgtgekleurde producten van Piz Buin Instant Glow bevatten kleine, lichte reflecterende parels die de huid verlichten met een subtiele en gouden glans terwijl deze beschermt wordt tegen UVA en UVB.

Protect & Cool

Blijf beschermd voor de zon én fris op de heetste dagen in de zomer. Piz Buin Protect & Cool zorgt voor bescherming tegen UVA en UVB in een lichte, sensationele 'cooling' spray. De spray absorbeert direct wat de huid een fris en zomers gevoel geeft. Het lijkst alsof je geen zonnebescherming draagt!