Qualiphar

Qualiphar biedt voorschriftvrije geneesmiddelen en gezondheidsproducten aan. De producten beantwoorden specifieke behoeften.

14 artikel(en)

Qualiphar

Qualiphar biedt voorschriftvrije geneesmiddelen en gezondheidsproducten aan. De producten beantwoorden specifieke behoeften.

Genigel

De producten van Genigel zorgen voor een gezond en stevig tandvlees. Genigel is een medisch middel met hyaluronzuur. Hyaluronzuur herstelt de verstoring van de structuur van het parodontale bindweefsel. Voor toepassing in de mond wordt voor hyaluronzuur gekozen, omdat dit een maximale hechting aan de slijmhuid garandeert en volkomen zuiver is. Hyaluronzuur, zoals verwerkt in Gengigel, is een zacht helende promotor en ontstekingsreducer, waarvoor primair het bevorderen van de genezing van een gingivale ontsteking geldt. Bovendien kent hyaluronzuur nog vele andere nuttige toepassingen, zoals het bevorderen van weefselherstel en verlichten van pijn na een extractie of andere kleine chirurgische ingrepen, maar ook bij aften, een pijnlijke mond door beugel, gebitsprothese of voedselbrandwond en het bevorderen van weefselherstel na het plaatsen van implantaten.

Algi-Cool Blue

Last van vermoeide en stijve spieren en gewrichten? De Algi-Cool Blue gel helpt bij het verachten en koelen van de spieren en gewrichten na bijvoorbeeld een sportinspanning. De gel is te gebruiken voor nek, schouder en rug. Maar ook voor de ellebogen, pols, knie, enkel, hiel, armen en benen. De Algi-Cool Blue gel houdt en maakt de spieren en gewrichten soepel.

Physiologica

Reing en spoel de neus en neusholten van je zuigelingen, jonge kinderen en volwassenen met Physiologica isonasal. Met Physiologica isonasal kun je de neusholten spoelen bij ontstekingen van het neusslijmvlies of van de sinusholten. Door het gebruik van dosisflesjes wordt het risico op een bijkomende infectie vermeden.

Lamiderm

Lamiderm is te gebruiken bij 1e en 2e graads brandwonden, zonnebrand en niet-geïnfecteerde wonden, bij roodheid van de huid door radiotherapie.

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS

Wilt u morgen uw geneesmiddelen en gezondheidsproducten  al in huis hebben? Dat kan! Bestelt u vandaag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.