Re-Age

Top-kwaliteit supplement voor de vrouw. Al voor de menopauze krijgen vrouwen vaak te maken met stemmingswisselingen, vermoeidheid, slaapproblemen, nachtelijk zweten en opvliegers. Femeno 1 is een veilige manier om uw lichaam te ondersteunen. Met krachtige ingrediënten uit de natuur zoals valeriaan, Cimicifuga recemosa, Kudzu-extract en wilde yamswortel.

11 artikel(en)

Re-Age

BRAIN PERFORMANCE

Brain Performance is het nieuwe supplement voor concentratie & geheugen. Brain Performance bevat natuurlijke ingrediënten zoals vitamine B5 en Ginko biloba. Dit ondersteunt uw cognitieve functies, zoals concentratie, alertheid en geheugen;  brain food!

FEMENO 1

Top-kwaliteit supplement voor de vrouw. Al voor de menopauze krijgen vrouwen vaak te maken met stemmingswisselingen, vermoeidheid, slaapproblemen, nachtelijk zweten en opvliegers. Femeno 1 is een veilige manier om uw lichaam te ondersteunen. Met krachtige ingrediënten uit de natuur zoals valeriaan, Cimicifuga recemosa, Kudzu-extract en wilde yamswortel.

FEMENO 2

Top-kwaliteit supplement voor de vrouw. De menopauze is een natuurlijk proces, dat van invloed is op vrouwen op een bepaald punt in hun leven. Femeno 2 bevat o.a. broccoli-extract en vitamine B5. Het ondersteunt een gezonde oestrogeen-balans en hormoonhuishouding.

GUT FEELING

Een gezonde darmwerking en stoelgang zijn belangrijk voor het opnemen van belangrijke voedingsstoffen en voor uw algeheel welbevinden. Wilt u uw darmflora verbeteren? Gut Feeling met aloë vera, 's werelds beste probiotica en kurkuma verbetert de darmfunctie. Ondersteun uw lichaam op natuurlijke wijze om een gezonde stoelgang te behouden.

LIVER LOVE

Het menselijk lichaam reinigt zich continu op een natuurlijke manier. De lever, nieren, darmen en andere organen voeren afvalstoffen af. Wanneer we ouder worden, kan het lichaam hier soms wel wat ondersteuning bij gebruiken, bijvoorbeeld bij medicijn- of alcohol gebruik. Liver Love ondersteunt een gezonde lever-functie, met natuurlijke ingrediënten zoals choline en mariadistel.

HANG-OVER

Hét nieuwe supplement om je lever te ondersteunen. Het menselijk lichaam reinigt zich continu op een natuurlijke manier. De lever, nieren, darmen en andere organen voeren afvalstoffen af. Soms kan het lichaam hier wel wat extra ondersteuning bij gebruiken, bijvoorbeeld na een avondje uit! Hang-Over ondersteunt een gezonde lever-functie, met natuurlijke ingrediënten zoals choline en mariadistel. 

MALE FACTOR 1

Testosteron helpt uw lichaam om meer spierkracht, uithoudingsvermogen en fitheid te behouden. Male Factor 1 is een nieuw supplement, een 100% natuurlijke manier om uw testosteron-productie èn gevoeligheid te ondersteunen. Het bevat veilige natuurlijke ingrediënten die kunnen helpen om uw energieniveau en spierfunctie te ondersteunen, zodat u zich fitter en energieker voelt.

MALE FACTOR 2

Hét tweede nieuwe mannen-supplement, werkt aanvullend op Male Factor 1. Wanneer uw hormoonspiegels met de jaren dalen, kan dit allerlei veranderingen veroorzaken, zoals bijvoorbeeld mannelijke opvliegers. Male Factor 2 met zink en vitamine B6 ondersteunt een normale testosteron-productie, voorkomt testosterontekort, reguleert de hormoonstofwisseling en remt de afbraak van testosteron. Dit kan helpen om een normaal testosteronniveau in stand te houden. Male factor 2 kan ook helpen bij prostaatklachten.

MALE FACTOR 3

Met de jaren daalt bij elke man de testosteronspiegel. De mannelijke overgang is een natuurlijk proces, dat grote veranderingen kan veroorzaken in uw vitaliteit, lichamelijk en seksueel functioneren. Male Factor 3 met o.a. L-arginine, Pycnogenol® en maca-extract ondersteunt uw lichaamsprocessen op natuurlijke wijze en verbetert de sexuele prestatie.

PRE SLEEP

In de wereld van vandaag lopen werk en privé steeds meer door elkaar. 35-40% van de bevolking ervaart slaapproblemen, zoals niet in slaap kunnen vallen of niet doorslapen . Hoe zorgt u voor voldoende ontspanning en blijft u goed in slaap vallen? Pre Sleep met kamille, passiebloem en hop bevordert ontspanning, wat helpt voor een goede nachtrust.

SLEEP ON

Kunt u niet doorslapen?  Sleep On bevat onder meer Griffonia-extract (5-HTP) en slaapmutsje (eschscholzia california) dat ondersteunt bij een verstoorde nachtrust en bij slapeloosheid, iets waar 35-40% van de bevolking mee kampt. Sleep On bevat ook melatonine, in precies de juiste dosering (slaaptip: hogere doses melatonine kunnen het 24-uurs ritme in de war brengen!). Wilt u slaapproblemen oplossen? Kies dan voor Sleep On en slaap beter door!