Schwarzkopf

Droogshampoo is geen nieuw product. Al in 1903 ontwikkelde de Duitse Hans Schwarzkopf het middel en verkocht het met veel succes in zijn thuisland. In 1927 bracht Hans, zelfs de eerste vloeibare shampoo uit. Tegenwoordig is het ondenkbaar, maar vroeger gebruikten mensen olie of blokken zeep om hun haren te wassen.

Schwarzkopf

Droogshampoo is geen nieuw product. Al in 1903 ontwikkelde de Duitse Hans Schwarzkopf het middel en verkocht het met veel succes in zijn thuisland. In 1927 bracht Hans, zelfs de eerste vloeibare shampoo uit. Tegenwoordig is het ondenkbaar, maar vroeger gebruikten mensen olie of blokken zeep om hun haren te wassen.

Inmiddels is Schwarzkopf een grote internationale speler, met een omzet van miljarden en meer dan 50.000 medewerkers wereldwijd. Wie haarproducten zegt, zegt Schwarzkopf. Dit merk is al generaties lang bekend bij consumenten en professionals over de hele wereld. Samen met kappers creëert Schwarzkopf voor kappers. De nieuwste haartrends worden vertaald in geavanceerde producten. HBB24 biedt u daarom verschillende luxere en professionele producten.

SCHWARZKOPF PRODUCTEN BIJ HBB24

Voor elk haartype en elke stijl vindt u bij HBB24 de juiste Schwarzkopf producten. Naast shampoos en conditioners kunt u bij HBB24 uw haarverzorgingsroutine compleet maken met een van de vele Schwarzkopf stylingproducten, zoals haarlak, gels, waxes of mousses. Maar ook poeders, waar het bij Schwarzkopf natuurlijk allemaal mee begon.

HBB24 heeft een breed portfolio van legendarische productmerken die online verkrijgbaar zijn:

3D Men - Efficiënt en gefocust (3D) Tricho-Systeem voor de dagelijkse haarverzorging van veeleisende mannen: ultieme verzorging en onmiddellijke verfrissing. Producten die de wortels activeren en het haar versterken.|

Blond Me - Alles voor blond haar, natuurlijk én gebleekt: van verzorging tot professionele producten zoals haarverf. De producten van Blond Me zijn voorzien van het Advanced Bonding System voor de  meest persoonlijke en iconische blonde looks. 

BonaCure - Bonacure is de eerste, geavanceerde haarverzorgingsbehandeling verrijkt met premium skincare ingrediënten. De innovatieve formule herstelt het haar en laat het haar weer stralen. 

Fibreplex - Fibreplex beschermt het haar tegen brekend tijdens het ontkleuren, oplichten of kleuren. Het innovatieve 3-stappen Bond Enforcing System gaat haarbreuk tegen tijdens het ontkleuren, oplichten of kleuren van het haar. 

Mad about curls & waves - Een verzorging- en stylingsregime speciaal ontworpen om elk textuurtype te respecteren. Voor prachtige langhoudende krullen en golven.

OSiS+ - Hoogwaardige stylingproducten voor verschillende haartexturen. ‘Made to create your own signature style’.

Professional - Producten voor professioneel gebruik, zoals haarverf, oxidaties of permanentvloeistof.

Silhouette – Lijn van stylingproducten die pure, langdurige en onzichtbare hold bieden. Maakt het haar niet zwaarder en geeft een prachtige glans. 

SCHWARZKOPF KAPPERSPRODUCTEN

Via HBB24 kunt u ook online permanentvloeistof en gels kopen van Schwarzkopf. Evenals verschillende neutralizers en lotions. Ideaal voor uw thuissalon of de handige consument. U kunt vertrouwen op de permanentvloeistoffen van Schwarzkopf; het bedrijf vond namelijk de eerste koude permanentvloeistof uit.

WIST U DAT?

  • Schwarzkopf als eerste ter wereld een opleiding voor kappers heeft opgericht?
  • Merken als Fa, Persil en Diadermine samen met Schwarzkopf onder het Henkel bedrijf vallen? 
  • Schwarzkopf in 1949 de Schauma shampoo lanceerde en dat dit een van de meest populaire shampoos van die tijd werd?
  • Schwarzkopf in Rusland de ‘Miss Fa’ verkiezing organiseert?
  • Schwarzkopf ook een berg is in het Duitse Zwarte Woud?