Shampoo

Tigi heeft meerdere productlijnen in de categorie haarverzorging. Zo is er het luxe label Tigi Pro, het kleurrijke Bed Head, het glamoureuze S-factor en Catwalk. Binnen elk label zijn er diverse shampoos voor alle haartypen.

26 artikel(en)

Shampoo

Tigi heeft meerdere productlijnen in de categorie haarverzorging. Zo is er het luxe label Tigi Pro, het kleurrijke Bed Head, het glamoureuze S-factor en Catwalk. Binnen elk label zijn er diverse shampoos voor alle haartypen.

TIGI HAARVERZORGING

Tigi is een absoluut topmerk binnen de haarverzorgingsmarkt. Er zijn verschillende productlijnen gericht op andere doelgroepen. Voor mannen en vrouwen die voor een nonchalante uitstraling gaan is er de Bed Head collectie die een echte ‘out-of-bed’ look geeft. Voor mannen en vrouwen die van luxe en glamour houden is er de luxe S-Factor of Catwalk lijn. Waar u ook voor kiest, er is altijd een reeks van producten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van uw haar.

SOORTEN TIGI SHAMPOOS

Tigi heeft verschillende lijnen shampoos om u te voorzien van de optimale haarverzorging. Bij alle producten wordt gebruik gemaakt van producten die het beste zijn voor uw haar. Kort of lang haar, geverfd of juist natuurlijk en gestyled of niet, voor elke coupe heeft TIGI een specifieke shampoo ontwikkeld die uw lokken van de juiste verzorging voorziet.
Trendsetters die van luxe houden kiezen voor de Catwalk shampoocollectie, met hoogwaardige ingrediënten voor mensen die hoge eisen stellen aan hun kapsel. Zo is de Sleek Mystique lijn met gladmakend effect speciaal ontwikkeld voor stijl en gestyled haar. De Catwalk Fashionista reeks richt zich juist op verschillende haarkleuren, zoals blond en bruin. De ideale verzorging voor de mooiste kapsels. Verwen uw haar met de Oatmeal & Honey collectie, gericht op het herstellen van beschadigd en droog haar en verrijkt met een heerlijke geur.
Gun natuurlijk uw lange haar de beste verzorging met de S-Factor collectie, voor vrouwelijke vrouwen die er elke dag op hun best uit willen zien. S-Factor voedt uw haar van de wortel tot de punt, voor gezonde, weelderige lokken die goed in model vallen.
Wilt u uw haar perfect gestyled hebben? Bekijk dan de Bed Head selectie van Tigi. Die lijn van shampoo en verzorgingsproducten is gericht op haar dat het soms zwaar te verduren krijgt met stylingproducten. De heerlijk geurende conditioners en shampoos geven uw haar een oppepper.