Wunderbar

Wunderbar heeft een groot assortiment toonaangevende professionele haarproducten. Creëer unieke kapsels met sterk, gezond en glanzend haar. Het Wunderbar-gamma omvat gespecialiseerde kleurproducten op basis van de unieke Triple Color Technology die de kwaliteit en de levendigheid van het haar verbetert en onbegrensde meng combinaties mogelijk maakt.

28 artikel(en)

Wunderbar

Wunderbar heeft een groot assortiment toonaangevende professionele haarproducten. Creëer unieke kapsels met sterk, gezond en glanzend haar. Het Wunderbar-gamma omvat gespecialiseerde kleurproducten op basis van de unieke Triple Color Technology die de kwaliteit en de levendigheid van het haar verbetert en onbegrensde meng combinaties mogelijk maakt.

Color

Met je haarkleur kun je uitten wie je bent. Een nieuwe haarkleur kan van jou een nieuw iemand maken. De kleurproducten van Wunderbar Color zijn geschikt voor alle haartypen. Ontdek de kleurenwereld van Wunderbar.

Color Refresh

Fris je haarkleur op of neutraliseer de kleur met de producten van Wunderbar Color Fresh. De kleurshampoos bieden een waaier aan warme, koele en neutrale schakeringen. De shampoos revitaliseren en versterken de kleur van bijvoorbeeld highlights, natuurlijk en gekleurd haar. De haarkleur wordt tevens opgelicht en ze voegen nuances toe.

Care

Het type haar dat je hebt kan je niet veranderen maar de textuur en structuur ervan kan je wel onder controle krijgen en verbeteren. De haarverzorgingsproducten van Wunderbar helpen je hier bij. Van steil en glad of dun en weerbarstig tot golvend, krullend of kroezend: haar is er in allerlei texturen en volumes. Elke verzorgingslijn van Wunderbar heeft zijn specifieke werking. Alle producten zijn vrij van parabenen en bevatten zeldzame, luxueuze arganolie die van nature rijk is aan vitamine E en omega 6 om het haar te helpen voeden en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, en veroudering doeltreffend te bestrijden. Wist je dat de verzorgingsproducten van Wunderbar de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid respecteren?

Color Protection

Gekleurd haar moet beschermd worden tegen de invloeden buitenaf. Kleurverlies moet tegengegaan worden en de levendige kleur moet versterkt worden. De producten van Color Protection bieden een ideale kleurbescherming. De producten verzachten de hoornlaag, egaliseren de haartextuur en voeg een langdurige glans toen. De producten zijn vrij van parabenen.

Repair

Beschadigd en dof haar is onaantrekkelijk. Het kan beschadigd zijn door chemische behandelingen of het gebruik van hitte tools. De producten van Repair versterken de vezelstructuur, geven het haar weer kracht en herstellen de vochtbalans en elasticiteit. De producten zijn vrij van parabenen.

Volume

Dun haar is broos en vraag om een bijzondere behandeling om volume en elasticiteit te creëren. Volume producten zorgen dat het haar versterkt wordt van binnenuit en geven de haarstructuur volume, elasticiteit en een langere houdbare styling.

Moisture

Gezond haar is gehydrateerd. De Moisture producten zijn raak vitamine A, D en E en combineren arganolie met baobabolie. De producten hydrateren droog haar en herstellen de voedingsstofbalans, ontwarren het voorzichtig en maken het haar zijdezacht.

Smooth'n Shine

Droog, stug en onhandelbaar zijn vaak in één adem te noemen met golvend, krullend en kroezend haar. Smooth’n Shine producten zijn ontwikkeld om dit onhandelbaar haar zacht te maken en onder controle te krijgen. De producten verhogen de elasticiteit, voorkomen dat vocht indringt en geven de haarvezel weer structuur en ontwarren het haar.

Magic Treat

Luxe olie op basis van arganolie en olie uit Afrikaanse bolletjeskool. Magic Treat is een veelzijdige, lichte formule die het haar voedt, ontwart en beschermt. Het haar gaat glanzen en droogt tot 40% sneller.

Styling

Haar is er in allerlei vormen en texturen. Met je styling producten moet je alle kanten op kunnen. De stylingproducten moeten bovendien extra verzorging en glans geven. Creëer prachtige kapsel met Wunderbar. Alle producten hebben een 48h Fix-Complex, het oorspronkelijk kapsel is zo steeds reproduceerbaar. De stylingproducten bevatten daarnaast een zonnefilter om het haar en de haarkleur te beschermen tegen uv-stralen.

WUNDERBAR PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Wunderbar. Of u nu op zoek bent naar een shampoo, conditioner of haarmasker, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!