Youth Lab.

Verbeter het huidmetabolisme met de geavanceerde huidverzorgingsproducten van Youth Lab voor een gezonder en jeugdige uitstraling. De producten zijn ontwikkeld samen met Griekse experts. 

38 artikel(en)

Youth Lab.

Verbeter het huidmetabolisme met de geavanceerde huidverzorgingsproducten van Youth Lab voor een gezonder en jeugdige uitstraling. De producten zijn ontwikkeld samen met Griekse experts. 

Door ouderdom en blootstelling aan invloeden van buitenaf zoals rook en zon presteren onze systemen in de huid minder goed. Hierdoor gaat de huid vervormen, er vermoeid uitzien en ontstaan er rimpels. Youth Lab. heeft de juiste huidverzorgingsproducten om het metabolisme van de huid op niveau te houden en de huid te laten stralen. Elk product is verrijkt met actieve ingrediënten die speciaal zijn ontworpen om de huid in balans te houden.

De producten van Youth Lab. zijn dermatologisch getest en parabeenvrij.

YOUTH LAB. PRODUCTEN

Het assortiment van Youth Lab. bestaat uit Cleanser, Moisturizers, Body Care producten en Zonnebrandcrème.

Cleansing: Met de reinigingsproducten van Youth Lab. verwijder je onzuiverheden en make-up zonder de natuurlijke vochtbalans van de huid te irriteren of verstoren. De producten stimuleren de hydratatie.

Moisturizers: De vochtinbrengende crèmes van Youth Lab zorgen voor het op peil houden van het vochtgehalte van de huid. De crèmes herstellen de elasticiteit en zorgen voor een jeugdige uitstraling en een krachtige bescherming tegen invloeden van buitenaf. 

Aging Erasure: Aging Erasure-producten richten zich op het herstellen en behouden van jeugdigheid van de huid door middel van geavanceerde formules die biologische functies versterken en activeren. De effectiviteit van deze formules wordt gemaximaliseerd met behulp van de nieuwe Liquid Crystal Technology, voor diepere penetratie en de geleidelijke afgifte van de actieve ingrediënten in de huid.

Body Care: Samen met experts heeft Youth Lab. twee gespecialiseerde lichaamsproducten ontwikkeld. De producten zijn echt effectief vanwege hun unieke formules in oligopeptiden en natuurlijke ingrediënten.

Sunscreens: De zonnebrandcrème van Youth Lab. biedt progressieve bescherming tegen schade door de zon. Je kunt bruinen terwijl je huid beschermd wordt. 

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS

Wil je morgen je huidverzorgingsproducten al in huis hebben? Dat kan! Bestel je vandaag voor 17:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis.