Shopping Cart Pixel
Natural Energy Mineralen Magnesium Extra Capsules 60Capsules
20%
Natural Energy Mineralen Magnesium Extra Capsules 60Capsules bij Hair and Body Beauty
Natural Energy

ARTIKELNR.

5425026030063

Natural Energy Mineralen Magnesium Extra Capsules 60Capsules

Natural Energy Magnesium Extra.
Voedingssupplement op basis van magnesium en vitamine B6. Deze mineraal is zeer belangrijk voor een goede werking van de zenuwen en de spieren. Magnesium is ook belangrijk om de botten en tanden goed in stand te houden. Omdat het product geen magnesiumzout is, heeft het geen neveneffect bij inname hiervan. Gebruik: 2 capsules per dag innemen met water.Lees meer
Natural Energy Mineralen Magnesium Extra Capsules 60Capsules
Voorraad

Normale prijs: € 24,99

Onze prijs: 20,00

Voorraad notificatie
Emailadres
(Stuur mij een mail als dit product weer op voorraad is)
Omschrijving:

ARTIKELNR.

5425026030063
Natural Energy Magnesium Extra.
Voedingssupplement op basis van magnesium en vitamine B6. Deze mineraal is zeer belangrijk voor een goede werking van de zenuwen en de spieren. Magnesium is ook belangrijk om de botten en tanden goed in stand te houden. Omdat het product geen magnesiumzout is, heeft het geen neveneffect bij inname hiervan. Gebruik: 2 capsules per dag innemen met water.Merk informatie:

De voedingssupplementen van Natural Energy bestaan alleen uit de meest doeltreffende natuurlijke werkstoffen. Natural Energy specialiseert zich in het wetenschappelijk onderzoek naar de efficiëntie en maximale veiligheid van hoogkwalitatieve voedingssupplementen.

Het doel van alle Natural Energy voedingssupplementen is de gezondheid te optimaliseren; het aanvullen van mogelijke lichaamstekorten, bevorderen van je algemene gezondheid, verhogen van je natuurlijke weerstand en het in evenwicht brengen van je metabolisme.

In het ruime assortiment van Natural Energy vind je het product dat jouw lichaam nodig heeft!

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS
Wilt u morgen uw voedingssupplementen al in huis hebben? Dat kan! Bestelt u vandaag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Lees meer
Reviews overzicht: