Shopping Cart Pixel
Pharma Nord Prelox Tabletten Seksuele Gezondheid Man 60Tabl
-10%
Pharma Nord Prelox Tabletten Seksuele Gezondheid Man 60Tabl
Pharma Nord

ARTIKELNR.

5707637900004

Pharma Nord Prelox Tabletten Seksuele Gezondheid Man 60Tabl

Pharma Nord Prelox 60 Tabletten voor de seksuele gezondheid van de man.
Met het ouder worden nemen de fysieke krachten af, ook op sexueel gebied. Mannen, maar ook zeker vrouwen, hebben lang gezocht naar een oplossing. Erectieproblemen zijn trouwens niet alleen het gevolg van het ouder worden. Ook bij aandoeningen als diabetes, nier- en vaatproblemen kunnen deze problemen optreden en ook al op jongere leeftijd, vanaf het 40-ste levensjaar.
Het Zwitserse bedrijf Horphag heeft veel onderzoek gedaan naar natuurlijke middelen die erectieproblemen zouden kunnen verhelpen. Uiteindelijk bleek de combinatie van het pijnboomschors extract Pycnogenol en het aminozuur L-Arginine het meest effectief. Op deze combinatie is wereldwijd patent aangevraagd en verkregen. Prelox® is het product dat deze gepatenteerde combinatie bevat.

Na het verkrijgen van het patent kon grootschalig onderzoek worden gedaan bij mensen. In dit inmiddels gepubliceerde onderzoek blijkt dat de deelnemers zeer te spreken zijn over de werking van Prelox®: er trad verbetering op in zowel de erectie (84%) als de ochtendstijfheid (65%).
Een erectie ontstaat doordat een lustprikkel de bloedtoevoer naar het betreffende lichaamsdeel verhoogt. Erectieproblemen zijn daarom vaak het gevolg van een verminderde bloedtoevoer. Het bloed kan pas goed toestromen wanneer de bloedvaten zich ontspannen. Ontspannen bloedvaten laten namelijk meer bloed door dan gespannen, samengetrokken bloedvaten. Dit blijkt ook uit het gegeven dat bij stress moeilijker een erectie gekregen kan worden.
De bestanddelen van Prelox® zorgen ervoor dat de bloedvaten zich verwijden zodat er meer bloed kan toestromen en er een erectie verkregen wordt.
De bekende erectie-geneesmiddelen moeten een half-uur van te voren worden ingenomen om effect te krijgen. De natuurlijke middelen in Prelox® werken langzamer, maar gestaag. Dagelijkse inname zorgt in de loop van een aantal weken voor het herstel van een natuurlijke erectie. Door deze mildere werking is de psychische druk om te presteren minder en blijft de spontaniteit in de relatie behouden.
Prelox bevat stoffen doe goed zijn voor hart en bloedvaten. Bijwerkingen in de gebruikelijke zin zijn dan ook niet te verwachten. Wat wel als een onverwacht gegeven naar voren kwam was de verbetering van de vruchtbaarheid van de man:
*Meer gezonde sperma +36%
*Hogere dichtheid sperma + 63%
*Hogere bewegelijkheid sperma +59%
*40% deelnemers aan de studie konden een bevruchting bereiken.

Aanbevolen Dosering: Twee keer daags 2 tabletten gedurende twee weken, daarna twee daags 1 tablet. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in zijn geheel innemen.
Lees meer
Pharma Nord Prelox Tabletten Seksuele Gezondheid Man 60Tabl
Voorraad
Onze prijs: 39,95
  • Snelle levering en vanaf €40,- geen verzendkosten

  • Professionele klantenservice

  • Veilig shoppen

  • Breed assortiment

  • Voor 17:00 besteld volgende dag in huis

Merk informatie:
Lees meer
Reviews overzicht:
Klanten kochten ook:
Pharma Nord Bio-Seleen Forte Tabletten Weerstand 90Tabl
Pharma Nord Bio-Seleen Forte Tabletten Weerstand 90Tabl
14,95
Pharma Nord BioActive Knoflook Tabletten Cholesterol 60Tabl
Pharma Nord BioActive Knoflook Tabletten Cholesterol 60Tabl
8,95
Pharma Nord StatiQinon Capsules Cholesterol 60Caps
Pharma Nord StatiQinon Capsules Cholesterol 60Caps
34,95