Art nr. 768614104674

Shiseido Body Care Advanced Body Creator Super Slimming Reducer Crème Anti-Cellulite 200ml

  • Japanse huidverzorging sinds 1872
  • Introduceert in 1897 Eudermine
  • Uiterst functionele, veilige en innovatief
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ontvang een gratis gift bij elke bestelling

Shiseido Body Care Advanced Body Creator Super Slimming Reducer Crème Anti-Cellulite 200ml

Art nr.768614104674

Shiseido Advanced Body Creator - Super Slimming Reducer. De Bodycare producten van Shiseido zijn gericht op het verstevigen van het lichaam en hebben een anti-cellulitewerking. De producten zijn geïnspireerd op het drukke leven van de moderne vrouw. Een licht-vochtige gel-crème die sterk werkt tegen cellulite en afslankende eigenschappen heeft. Geeft een aangenaam koelend effect en maakt de huid strakker. Het product wordt momenteel getest en geeft al prachtige resultaten om af te slanken. Gebruik: Gelijkmatig over de gebieden waar cellulite zit aanbrengen, zoals de dijen, heupen en middel. Voor het optimale resultaat, twee keer per dag gebruiken. Gebruik de specifieke techniek die wordt beschreven op de gebruiksaanwijzing.

Merkinformatie

Al meer dan 140 jaar zijn de producten van Shiseido een begrip over heel de wereld. Shiseido houdt van schoonheid en wil dit graag delen. Schoonheid gaat dieper dan wat voor het oog zichtbaar is. Schoonheid is gevoel hebben voor de natuur, het klimaat, licht en kleur, het inspelen op alle vijf de zintuigen. 

De naam Shiseido

Arinobu Fukuhara was 23 jaar en werkzaam als hoofdapotheker in een zeekliniek. Hij en zijn collega's, ook begin twintig, stichtten op die leeftijd de eerstewesterse apotheek in Japan. Hun motivatie kwam voort uit ongenoegen uit medicijnen die op dat moment op de markt verkrijgbaar waren.

"Take everything and anything good in this world and use it to create new things” - Arinobu Fukuhara

De naam "Shiseido" werd gekozen door de jonge apotheker. De naam bestaat uit:

- Do - "huis van"

- Shi Sei - "waar alles wordt geboren"

Dit komt voort uit een passage in I Ching. De hele passage luidt: "Loof de deugden van de aarde, dat is waar alles en nog wat wordt geboren".

SHISEIDO PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Shiseido producten. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!