Afslanken

Steeds meer mensen hebben overgewicht. Naast meer bewegen is minder eten de belangrijkste manier om af te vallen. Veel mensen hebben echter moeite om minder te eten. Dan bieden de voedingssupplementen de gewenste ondersteuning.

98 artikel(en)

Afslanken

Steeds meer mensen hebben overgewicht. Naast meer bewegen is minder eten de belangrijkste manier om af te vallen. Veel mensen hebben echter moeite om minder te eten. Dan bieden de voedingssupplementen de gewenste ondersteuning.

Bij HBB24 vind je een groot assortiment met voedingssupplementen, shakes en overige voedingsmiddelen om een paar kilogram gewicht kwijt te raken. Wil je afslanken met chips, repen, groene koffie of eetlustremmers? Voor elk moment is er een juiste afslank product beschikbaar.

SNACKS

Wil jij gezonde snacks tussen de maaltijden door om zo gezond af te vallen? Chips, wafels, repen en tabletten kunnen

Je kunt tussendoor ook kiezen voor een cornflakes met magere melk, kwark of yoghurt. In de wintermaanden kan juist een bordje warme soep je helpen. Kineslim heeft diverse soort soep in het assortiment die je heel eenvoudig zelf kunt klaarmaken. Vul een shaker met water, voeg hier het zakje soep aan toe, schud het goed door elkaar en verwarm de soep in 1 minuut in de magnetron.

De chocolademousse van Kineslim kun je ook als snack gebruiken tussen de maaltijden door. De chocolademousse is rijk aan proteïne en vezels. De chocolademousse is verminderend in suikers en arm aanv etten.

EETLUSTREMMERS

Toch last van een klein hongertje? Gebruik dan eetlustremmers als een honger stillend voedingssupplementen. De eetlust wordt geremd

SHAKES

Shakes kunnen een maaltijd vervangen, maar ook dienen als snack. Ga voor een frisse milkshake van Kineslim in de smaken aardbei, vanille, chocolade en banaan.

TABLETTEN

Lukt het niet met sporten en gezond bewegen om wat kilo’s kwijt te raken? Tabletten kunnen je nog een extra ondersteuning bieden. Tabletten kunnen de calorieopname beperken van voedingsstoffen zoals koolhydraten, suiker en vet. Op deze manier verlies je meer gewicht dan met diëten en sporten alleen. Daarnaast zijn er vetbinder tabletten. Vetbinder tabletten binden vet, remmen de eetlust en de drang naar zoetigheid. Als laatste zijn er tabletten die koolhydraten blokkeren. Door deze tabletten wordt de opname van koolhydraten uit suiker en zetmeel vermindert.

GROENE KOFFIE

Groene Koffie is koffie gemaakt van ongebrande koffiebonen. Doordat de koffie bonen voor Groene Koffie niet worden gebrand blijven de voedingsstoffen in de boon behouden. Echter bestaat Groene Koffie om af te slanken meestal uit groene theeblaadjes waaraan diverse ingrediënten zijn toegevoegd. Deze ingrediënten geven de koffie zijn afslank functie. Groene Koffie is dus eigenlijk geen Groene Koffie maar Groene Thee met toegevoegde stoffen.

Groene Koffie zet lichaamsvet om naar energie om de spieropbouw te stimuleren. De antioxidanten in Groene Koffie zorgen voor een snelle stofwisseling wat weer zorgt voor een hogere vetverbranding. Het immuunsysteem wordt met Groene Koffie sterker en de huid gezonder. Gebruik 1 zakje Groene Koffie een half uur voor het ontbijt

AFSLANKPRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment afslankproducten. Of u nu op zoek bent naar een wafel, reep of shake, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

Let op!
• Raadpleeg bij twijfel altijd een huisarts voordat je begint met voedingssupplementen. Producten kunnen de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. Veiligheid boven alles! 
• Houd je altijd aan de adviezen op de verpakking en/of in de bijsluiter. 
• Afvallen met pillen staat niet op zichzelf. Een gezonde levensstijl is de basis. Zie voedingssupplementen om af te slanken als een extra steuntje in de rug! 
• Producten niet gebruiken bij hoge bloeddruk, tijdens zwangerschap en borstvoeding.