Haar & Huid

Een gezonde huid straalt; gezond haar is glanzend en sterk. Met crèmes, shampoos en conditioners helpt u het natuurlijk herstellend vermogen van uw haar en huid. Maar ook van binnenuit kunt u de conditie van uw haren en huid verbeteren. De voedingssupplementen van HBB24 dragen bij aan een gezondere huid, mooi haar en sterkere nagels van binnenuit.

79 artikel(en)

Haar & Huid

Een gezonde huid straalt; gezond haar is glanzend en sterk. Met crèmes, shampoos en conditioners helpt u het natuurlijk herstellend vermogen van uw haar en huid. Maar ook van binnenuit kunt u de conditie van uw haren en huid verbeteren. De voedingssupplementen van HBB24 dragen bij aan een gezondere huid, mooi haar en sterkere nagels van binnenuit.

HAAR EN HUID IN TOPCONDITIE

Gezond eten, voldoende slaap en beweging, we weten allemaal wat we moeten doen om onze “lichaam en geest” in topconditie te houden. Maar vaak schiet gezond eten erbij in. En wie heeft er tijd om te sporten? Daarom zijn voedingssupplementen een goede uitkomst voor mensen die op hun gezondheid willen letten, maar daar niet altijd de tijd voor hebben. Met de juiste supplementen, specifiek ontworpen op het ondersteunen van uw natuurlijke haargroei en huidvernieuwing, geeft u uw uiterlijk een boost van binnenuit.

GEZOND HAAR

Een van de belangrijkste bestanddelen van haar is proteïne. Daarnaast zijn selenium, zink en vitamine B8 belangrijk voor het behoud van gezonde lokken. Vitamine B8 komt voornamelijk in supplementen voor als biotine. Dit vindt u terug in verschillende capsules in ons assortiment. Ook zink is alom vertegenwoordigd. Het levert een bijdrage aan de synthese van proteïnen zoals keratine, dat een essentieel verstevigend bestanddeel is van het haar. Daarnaast is het belangrijk dat u genoeg selenium binnenkrijgt. Een tekort hieraan kan leiden tot broos en zwak haar. Selenium werkt antioxiderend en draagt bij aan de bescherming van haarcellen tegen oxidatieve stress.

HAARUITVAL

Door een gebrek aan vitamines en mineralen zoals ijzer, kan haaruitval veroorzaakt worden. Echter kan haaruitval ook een gevolg zijn van stress, ,vermoeidheid, hormonale veranderingen en een gebrek aan bepaalde voedingsstoffen. Met een voedingssupplement worden de vitamines en mineralen aangevuld en beïnvloedt de groei van het haar.

In plaats van haaruitval kan het haar ook dunner worden. Dunner wordend haar kan veroorzaakt worden door een ijzertekort, langdurige stress en diëten. Het tekort aan ijzen en vitaminen kan aangevuld worden door supplementen. De haargroei wordt gestimuleerd hierdoor gestimuleerd. Wist je dat het haar sneller groeit in de zomer dan in de winter? Haar groeit sneller wanneer het blootgesteld wordt aan vitamine D dat zich in zonlicht bevindt. Ook een hoofdhuidmassage een belangrijk aspect bij het stimuleren en versnellen van de haargroei.

HAAR EN NAGEL

Mooi, glanzend haar en sterke nagels willen we allemaal. Een voedingssupplement kan bijdragen om de haren en nagels weer gezond en sterk te maken. Door het supplement worden de haarwortel en de nagelmatrix voorzien van essentiële voedingsstoffen als vitaminen en ijzer.

STRALENDE HUID

Uw huid is uw grootste orgaan en bestaat compleet uit levend weefsel. Uw huidcellen zijn continu in beweging en werken aan onderhoud. Voor dit onderhoudsproces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig die via de voeding ingenomen dienen te worden. Veel mensen lopen rond met huidklachten die ontstaan door een tekort aan voedingsstoffen. Zo heeft meer dan 20% van de Nederlanders last van een mate van rosacea. Zink en lysine zijn essentieel om dit huidprobleem aan te pakken. Lysine is een aminozuur dat ontstekingsremmend werkt; veel mensen met rosacea hebben een tekort aan deze stof, evenals zink. Zink is een belangrijk onderdeel van het versterken van het immuunsysteem. 
Maar ook als u langzaam bruin wordt, kunt u hier middels een supplement aan werken; beta caroteen verbetert uw bruiningsresultaat van zowel de zonnebank als de zon. Aloë vera verzorgt uw huid in een crème, maar ook van binnenuit.
Een droge huid? Huidveroudering? Dan kiest u voor hyaluronzuur en vitamine E. Hyaluronzuur ondersteunt de productie van collageen en helpt het vochtgehalte op peil te houden. Vitamine E beschermt de huid tegen veroudering.

ONZUIVERE EN GEVOELIGE HUID

Er is geen behandeling die een onzuivere huid volledig kan voorkomen. Wel zijn er voedingssupplementen die het effect kunnen verminderen. Bij een onzuivere huid is het belangrijk dat de huid dagelijks wordt gereinigd, gezuiverd en verzorgd.

Door huidige voeding, stress en hormonale veranderingen kan de talgproductie van de huid onregelmatig worden. Dit zorgt er voor dat de huid onzuiver wordt. Een voedingssupplement kan er voor zorgen dat de huid zijn mooie textuur terug krijgt.

Eczeem

Eczeem is een verstoring in de barrière van de huid. Normaal liggen de huidcellen als gesloten schubben op elkaar en beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf zoals de zon. Bij eczeem staan deze schubben echter open waardoor de invloeden van buitenaf makkelijk binnen kunnen dringen en de huid uitdrogen en voor irritaties zorgen. Hyaluronzuur, vitamine C en onder andere zink helpen de huid verbeteren. Ook een eczeem crème kan gebruikt worden bij een rode, gevoelige, beschadigde en schilferende huid zoals bij eczeem, dauwworm en neurodermatitis. Een crème vermindert de jeuk en brengt de geïrriteerde huid tot rust. 

HAAR- EN HUID-VOEDINGSSUPPLEMENTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment voedingssupplementen voor huid en haar. Of u nu op zoek bent naar collageen poeder, anti-litteken of capsules voor dunner wordend haar, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!