Art nr. 8005610645261

Wella Professionals Care Invigo Balance Anti Hair-Loss Serum 8x6ml Ampullen Haaruitval 48ml

  • Al meer dan 130 jaar een innovatief merk
  • Hoogwaardige kwalitatieve producten en services
  • Met passie en liefde voor het kappersvak
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ontvang een gratis gift bij elke bestelling

Wella Professionals Care Invigo Balance Anti Hair-Loss Serum 8x6ml Ampullen Haaruitval 48ml

Art nr.8005610645261

Wella Professionals Care Invigo Balance Anti Hair-Loss Serum 8x6ml. Een innovatie serum verrijkt met cafeïne om niet erfelijk haarverlies te verminderen. De verfrissende formule versterkt en verdikt het haar. Gelijkmatig verdelen direct op de hoofdhuid en zachtjes met de vingertoppen inmasseren in ronddraaiende bewegingen. Niet uitspoelen.

Merkinformatie

Wella staat al meer dan 130 jaar bekend als een innovatief merk met grote passie voor haarverzorging. Wella biedt hoogwaardige kwalitatieve producten en services waarmee haarstylisten en consumenten hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Wella combineert de nieuwste technologische ontwikkelingen en de liefde voor het kappersvak om vooruit te lopen en innoverend te blijven.

Het verhaal van Wella begon in de 19e eeuw met de visie en passie van de Duitse kapper Franz Ströher. In 1904 opende hij een fabriek in Rothenkirchen, waar zijn zonen in 1927 de merknaam Wella patenteerden. Wella komt van ‘Welle’, het Duitse woord voor golf, geïnspireerd door het haargolfapparaat dat de broers hadden ontwikkeld.

WELLA PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 biedt een uitgebreid assortiment aan Wella producten, waaronder professionele shampoos voor verschillende haartypes, luxe verzorgingsproducten, haarsprays, maskers en uitgebalanceerde haarkleuringen. Niet alleen voor professionals, maar ook voor consumenten. Met de hoogwaardige producten van Wella heeft u altijd een professionele haarverzorging binnen handbereik.

Bekijk de verschillende productlijnen van Wella:

Professionals Producten voor professionals. Verschillende haarkleuringen en permanentvloeistoffen.

Professionals CareHaarverzorgingsproducten met hoge kwaliteitseisen. De lijn bestaat uit producten ontwikkeld voor specifieke haartypes.

Koleston Perfect Professionele haarkleuringproducten die in meer dan 100.000 kapsalons wereldwijd wordengebruikt.

Styling EIMI – Hoogwaardige stylingproducten, die variëren van mousses en haarsprays met verschillende hold factoren tot pasta’s en gels.

WELLA EIMI STYLING

Maak uw verzorging compleet met een van de stylingproducten van Wella. Voor elk haartype en elke haarstijl vindt u bij HBB24 de juiste producten. Van gels en pasta’s voor een ultieme hold met veel of weinig glans bij kort haar, tot mousses met verschillende hold factoren of zelfs een speciale mousse die krullen definieert en versterkt.

WIST U DAT?

  • Wella in 1983 de beurs op ging?
  • Het hoofdkantoor nog steeds in Duitsland, in Darmstadt, zit?
  • Wella in Darmstadt een heus museum over haarverzorging heeft opgericht?
  • Wella ook parfums ontwikkelt?